Ahoj Jituško, ahoj děvčata. Moc vás zdravím. Pořád klempíruju, jeden den je mi dobře, druhý to stojí za prd, , ještě víkend a mělo by se mi ulevit. Naštěstí se mi cyklus migrén posunuje po 36dnech, od listopadu 2012, před tím po třiceti. Trvá mi to jak kdy 10-14dnů, s několika málo dny mezitím s přestávkama. Vím stoprocentně že zakopaný pes je u mě v hormonech, ikdyž si mě endokrinolog z neurologem přehazují jak horký brambor,poslední dva roky mám toto období migrén, kdy jsem mimo, vázano na těsné PMs,Ms,PPms. A je pravda že poslední 3 roky, kdy jsem nabrala nejvíce, se mi shoršily jak migrény tak hormony, proto věřím tomu, že pokud radikálně sundám váhu a to je u mě min. 30 kg a víc, že se mi to upraví, aspon tak jak jsem to měla dříve, migrénu 3krát za měsíc a ne 2 týdny s přestávkama v zátahu. Nemyslím bolesti hlavy, ale migrénu

Kdo to zná, vi že je v tom sakra rozdíl.
Omlouvám se, dnes za neučesaný sloh, ale jak jsem tolik dní pod lékama, (čípkama) neuvažuje mi to, až najedu po víkendu, konečně zase na několik týdnů bez léků, i přemýšlení se zlepší
Abych se dostala k meritu věci, takže objednaná jsem opět na nástup 13.3.2012 a 14.3.2012, což je 26dnů od mé první migrény v tomto měsíci, takže by to mělo už sakra vyjít. Zakázala jsem si podléhat panice, je u mě pravidlem, že některé věci mi v životě vyjdou na popatnácté,(myslím ty pro mě přínosné) ale pak to stojí zato, já se prostě nevzdám, nemůžu..