fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 srp 2025 18:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 07:37 

Lubinko Ty jedeš do Ostravy na Kabáty? A nemohla by jsi přijet malinko dřív,aby jsme se viděly? Mně už je po Tobě smutno... A nemá jet náhodou taky Verca? Mám dojem,že tím tady někde vyhrožovala.... Uh,to by bylo tak príma,se zase vidět :D .
Mám se rozepisovat víc o Maďarsku? No jak chcete :twisted:
Ráno v 5 vstávám. Nabalím tašku na bazén,uvařím pro všechny oběd,který bereme s sebou v termohrnci. Nachystat všem snídani,probudit celý apartmán,pooblíkat malé,uklidit,nastrkat všechny a všechno do auta a odvézt je na termály. Tam se porvat se stovkou Čechů o místo ve frontě a nasledně s tisícovkou dalších lidí o lehátka a o místo u oblíbeného koutku,pak zase do šatny,převlíknout malé a dohlídnout na zamykání skříněk. Pak honem nahoru...jestli nám někdo nešlohnul lehátka. První nápor máme za sebou,mimina jdou do malého bazénu a já si konečně můžu dát první kafe a cigárko.(ANNAX...balkonek,byl letos zavřený.)celý den probíhá v klidu,střídáme se v hlídání dvojčat. Po obědě malí usnou,já a manža taky.A pak zase bazény,herna,odpočívání. V šest večer balíme a ranní kolečko se opakuje,akorát z opačného konce,když vynecháme boj o lehátka a frontu. V deset večer odpadám únavou. A tak to jde celých pět dní. Takže všude dobře doma nejlíp :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 07:40 

Ahojky!Tak u nás hnusně prší už od včera,já hlásím další 2 kilečka dole,ale metřík upravím až koncem měsíce..Hele,ale s tím kafčem je to Kačko dobrý nápad,jsi byla rychlejší,tak snad se Lubča ozve,já bych se přidala :lol: Mona Obrázek

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 07:47 

Maro myslím,že to nebude žádný důvod k odvolání operace. Já jsem také před operací přibrala tři kila a mám už opku zdárně za sebou. Tím ale nechci říci,abys to nezkusil zhubnout. :lol: :lol: :lol: Určitě to půjde. Tak hodně zdaru a sil. :roll: :roll:

Jinak ještě zdravím všechny lidičky na foru. :lol: :roll: :lol: :roll:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
podporující manžel
26.10.10 TUBU MUdr Hrubý
24.6.11 abdomino Turnov
4.10.11 plastika nožek
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 08:00 

No holkýýýýýýýýýý já jsem pro,ale kde se sejdeme???Musím na to připravit chlapa,bo se mooooc stydíííííííííí :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ráda Vás uvidím a Mončo malá bude s tebou????

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 08:25 

Besti Gratuluji k těm kilečkům :D A Elince posílá teta pusinku. Já můžu přijet kamkoliv a kdykoliv.
Lubinka Já přivezu třeba taky ty svoje dva caparty a tatu pošleme na procházku s dvojčaty i kočárkem. A věř,že se nebude červenat od studu,ale z toho ,jak bude uštvaný. :lol: Napiš v kolik ,kdy a kde se budeš nacházet v Ostravě a mi s Mončou vybereme nejbližší hospodu.A kdybyby,jsi měla na kvalt,tak si můžeme dát i kafe na benzině a hotovo :roll: Už se těším,jak malá holka ( a protože se těším,tak z toho zase sejde :( )

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 08:33 

zdravimvšechny....

Holky ....Katáti.... jsou super... byla jsem na nich tady...a byla to bomba...tak si uživejte...a kafíčkování vám závidím...... hned bych si dala s Váma..ale jsem dalekooooo

Octávečko...ty žiješ kočeno......

35let.20.10 start při 120kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 08:44 

Ahoj všem ještě jednou ;-)
Bohužel se mi podařil husarský kousek a místo příspěvku jsem založila nové téma. Tak ještě jednou tady... Jsem skoro dva měsíce po tubu a až teď jsem se doslechla o tomto fóru. Snad mi bude ten zmatek odpuštěn a vezmete mne mezi vás. Petra

TUBU 26.1.2011, Ostrava, Mudr.Foltys

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 08:45 

Ahojky Petro!!Gratuluju k opce a ke zhubnutým kilečkům :D Mona

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 09:14 

Samozrejme ze to nezvdam, a uricte vyzkousim to ostro - neco :) ale divim se, ze me na to lekar sam neupozornil. No to je jedno. Musim rict ze je inspirujici sledovat vase metriky s klesajicim kily v tak kratkem casovem useku, ja bych chtel do cervence dolu 25 kg....tak uvidim jak se mi to povede, jsem proto ochoten udelat hodne :)

Předmět příspěvku: JANA
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 09:39 

http://bozenaturonova.webnode.cz/

Pro Ostravské děvčata:kamarádka masérka má na slevách dobré akce tak se nechte opečovávat.Je moc šikovná a dělá i ajurvégu,indickou masáž hlavy,atd.Máte to v odkaze a zanedlouho začne dělat kavitace a lymfodrenáže už dělá.Je to moc milé a hodné stvoření tak vám tam bude tak krásně jako mně.Zdraví Jana :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 10:16 

Ahoj Mono,
děkuji za přivítání. Jak jsem pochopila z toho rychločtení tady, tak seš novopečená maminka. Moc gratuluji, jak k mateřství, tak ke tvým úžasným úbytkům na váze. Seš neskutečná, takhle obě dvě velké změny dát dohromady.

TUBU 26.1.2011, Ostrava, Mudr.Foltys

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 11:01 

Ahoj holky jsem zpět sice nějak není čas sem chodit a už vůbec v mých silách to dočíst za ten týden. No, je mi fajn nožky budou krásné, ikdyž to zatím tak nevypadá :lol: samá modřina samý škaredý steh,ale to břicho bylo taky škaredé a je to paráda! I v nemocnici to chvalí :-) Včera jsem byla na převaz a jak se na mě vrhla sestřička i doktor a rvali mi ty lepítka oba dva najednou jsem myslela že ty nohy vykopnu a budou bez zubů!!!! Sakra však to mám přilepené i na pipince... Jinak bolest to nebyla ty jizvy nebolí, jen ty modřiny ty mrchy bolí, ale modráky vždycky bolí! Není to ale nic co by se nedalo vydržet!!! Byla jsem uspaná v celkové,ale dali mi epidural,kterým mi pak na jipce dávali něco proti bolesti. Hodně to pomohlo!!! No a jak mě převezli na normální pokoj čekala mě tam nová kamarádka která už sem taky chodí ... fifinkakristynka byla nám tam fajn :-) No tak to jsou poslední zprávy :lol:

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 11:05 

ahoj Lady tak to jsou super zprávičky, taky jsem začala koketovat s myšlenkou, že si nechám nohy ořezat. Ale ještě nevím. Jinak na modřiny docela hodně pomáhá mast Heparin, oni se rychlejc vstřebávaj a tolik nebolej. Zkus to :lol: :lol:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 11:10 

Martina díky za radu vyzkouším... no chtěla jsem si do profilu dám všechny opky a nějak mi to nejde prý dlouhý podpis :-(

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Předmět příspěvku: Lady
PříspěvekNapsal: 17 bře 2011 11:13 

Jeeee ty si mě tu taky zmínila :-) no jako já se tady začínám orientovat.. na tomhle foru. Bylo nam fain, ale stejne sme chtely uz domu... vyderaci za televizi :-) ale byla sranda...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina