Lubinko Ty jedeš do Ostravy na Kabáty? A nemohla by jsi přijet malinko dřív,aby jsme se viděly? Mně už je po Tobě smutno... A nemá jet náhodou taky Verca? Mám dojem,že tím tady někde vyhrožovala.... Uh,to by bylo tak príma,se zase vidět

.
Mám se rozepisovat víc o Maďarsku? No jak chcete
Ráno v 5 vstávám. Nabalím tašku na bazén,uvařím pro všechny oběd,který bereme s sebou v termohrnci. Nachystat všem snídani,probudit celý apartmán,pooblíkat malé,uklidit,nastrkat všechny a všechno do auta a odvézt je na termály. Tam se porvat se stovkou Čechů o místo ve frontě a nasledně s tisícovkou dalších lidí o lehátka a o místo u oblíbeného koutku,pak zase do šatny,převlíknout malé a dohlídnout na zamykání skříněk. Pak honem nahoru...jestli nám někdo nešlohnul lehátka. První nápor máme za sebou,mimina jdou do malého bazénu a já si konečně můžu dát první kafe a cigárko.(ANNAX...balkonek,byl letos zavřený.)celý den probíhá v klidu,střídáme se v hlídání dvojčat. Po obědě malí usnou,já a manža taky.A pak zase bazény,herna,odpočívání. V šest večer balíme a ranní kolečko se opakuje,akorát z opačného konce,když vynecháme boj o lehátka a frontu. V deset večer odpadám únavou. A tak to jde celých pět dní. Takže všude dobře doma nejlíp