Scalla já už z toho začínám být kapku trop na nervy , jakou dobu jsem zvažovala jestli opravdu jiná varianta než operace není a když už se konečně rozhoupu že jo ,tak se mi to takhle s prominutím se@e

a to jsem teprve na úplným začátku . Nevím jak se pozná chronický zánět , jako jasně čas od času mě žaludek bolí ,ale to má asi každý , za jedno mám práci která je stresující jak prase a když připočtu ,že člověk se nasnídal ,pak celý den kafe a pak mega véča ,tak koho by žaludek nebolel

uvidím co z doktora vypadne za měsíc na kontrole . Ale je fakt ,že mě to zase trochu rozhodilo , doma jsem to probírala s manželem a místo slov podpory ,že na operaci určo dojde ještě letos jsem dostala konzultaci u Havlíčka , no věděla bych o lepším způsobu jak utratit 3tis

ale pro klid v rodině ... už teď je mi naprosto jasné jakých rad se mi dostane , ovšem já mám prd vůli a troufám si tvrdit ,že co má načteno on vím taky , jen ta praxe je úplně v zadku

asi mi chybí vůle či co ,ale kde vzít a nekrást
kopretina1709moc gratuluju k miminku a neboj ,určitě bude všechno v pořádku a za pár měsíců se dostaví čáp či vrána
Jitka Klauzová zkus na to jít jako batole , plnotučné mléko ,pribináček