Takže začnu znova, právě se mi to nějak ztratilo. Všichni tady, úplně koukám, jak se tohle forum poslední dobou rozjelo. Co chodím do práce, vůbec to nestačím stíhat. Právě mám první noční a naštěstí je celkem klid, musím to zaklepat, tak mám čas se podívat, co se tady za poslední dobu semlelo. Hlava mi to ani nebere. Pro ty, kteří váhají z operací- já jsem byla posledních dvacet let doopravdy tlustá. Už jsem tento můj tlustý život nějak nevstřebávala, měla jsem strach jít se pobavit, jít na večeři, posedět, pořád se mi zdálo, že se mi někdo směje. Diet jsem vystřídala nespočítaně a výsledkem bylo několik kilo dole a pak najednou ještě jednou tolik nahoře, slovo jojoefekt už jsem nemohla ani slyšet. A pak jsem jednou našla tohle forum a nápad byl na světě. Nebo spíš velké rozhodnutí. Jela jsem rovnou za operatérem , dostala termím a až pak šla za svojí lékařkou, ještě, že tak, protože mi to pořád hrozně rozmlouvala. Ale nyní, když tam byl teď několikrát manžel s tchánem a pak na preventivce, tak se najednou paní doktorka hrozně vyptává, jak mi je, jestli nejsem unavená a jak to zvládám. A já můžu zodpovědně říct: cítím se skvěle, nejsem pořád jako nafouknutej balon a skoro dvacet kilo dole je taky jasnej důkaz. Jím skoro vše, je to prostě pokus-omyl, je mi občas z něčeho špatně, ale to taky patří k tomu, tak vím, že příště už ne. Jsem nade vše spokojená, vytahuju věci, který jsem ani nedoufala, že ještě obleču a kochám se tím, jak mě okolí chválí. Takže tak, zkuste to ještě jednou promyslet,vykašlete se na okolí i ostatní vlivy jako jsou nemoci a posuny operací, on se nějaký ten termínek taky najde a začnete nový život jako já. Tak se mějte, přemýšlejte a nehažte doopravdy flintu do žita. Já jsem pěkná posera a také jsem to všechno zvládla. paaaaaaaa
_________________ 42 let, druhý manžel, trpělivý a podporující, 3 dospělé "děti", kluci jak buci 10.1.2013 OPERACE. TUBU Mostiště, Mudr. Šimoník bbCode: 
|