Tak Vás všecny zdravím po delší době,všem po operaci kileššška dolůůůů a dobrou rekonvalescenci a před operací nebát se toho a jít do toho jde o Vaše zdraví,nemám toliko času jsem už v pracovním procesu a nemám tolik času psát a za volantem to nejde

jinak k reportáži jsem se vyjádřil v sekci média a je to

co z toho dělaji.
Naposledy jsem tu psal o střevu které mi prasklo z nedostatku tekutin,hrozila druhá operace,ale naštěstí se to zpravilo i doktor mne upozornoval že to je 50:50 že bud se to zhojí nebo operace,naštěstí dopadlo to tou lepší variantou,ale přesto nepodcenujte pitný režim jako já at nemáte zbytečné problémy jako já,svou blbostí.
A ted k mému dotazu jsem po operaci 4-měsíc ted jsem byl pryč měsíc a půl a před odjezdem jsem mněl 144.5Kg a po příjezdu mám 140.3Kg což je 4.2Kg dolů za měsíc a půl a celkově od opky jsem dal dolů 24.7kg.
Kolega prodělal tu stejnou operaci jako já,ale mněl větší váhu já 164Kg on 186Kg a za dobu 2 měsíců od opky on zhubl 27Kg a tvrdí mi že hubnu nějak málo,ale já si myslím že mám krásný úbytek váhy a přeci je lepší když hubnu pomalu než abych letěl astronomicky dolů ne??
A zdá se vám 4.2Kg za měsíc a půl málo,mně teda ne když mně šla váha pouze nahoru dolů jen na chvíly jako jO-jO efekt.
Jinak Všem krásný sluníčkový den ikdyž tady ráno zas padalo to bílé svinstvo.

Manželka podporující,naše zlatíčko Chiuvava Mia a druhá Bibi, motorka
30.7.2012-konzultace Dr.Foltys F.N.Ostrava
6.12.2012-tubu Ostrava
11.12.2012-propuštěn z nemocnice a začínámé