Hezké ráno všem,
posílám pozdrav ze severních čech,aktuálně je tady - 6st. zima a bez sluníčka
Jinak k tématu štítná žláza - jsem 5 let po vyndání celé štítné žlázy, od té doby beru Letrox, v současné době beru každé ráno 175. Dříve jsem měla i 150, ale nikdy ne více jak 200. Pohybuji se celou tu dobu od operace kolem těchto hodnot. Nikdy jsem s tím žádné problémy neměla, chodím pravidelně na kontrolu do Motola každý rok, kam si mě zve lékařka, pod kterou jsem přidělená. Letos jsem musela prohlídku odložit až na květen kvůli reoperaci, na kterou jdu teď ve čtvrtek.
Tedy nástup ve čtvrtek 28.3. a opka 29.3. Zatím vše v pohodě, čekají mě ještě 3odpol.směny a pak už směr Jablonec.

Holky já mám normálně už teď strach, ale to je asi normální co? KDyž jsem byla před více jak dvěma lety na tubu tak jsem ten strach tak nevnímala ( nebo skoro vůbec ), ale teď už i hůř spím, budím se, sny mám takové divné, no už aby to bylo za mnou! Možná dělá svý i to, že už první termín byl odložený, takže čekání je docela už teď nepříjemný...
O víkendu jsme byli na takové hezké delší procházce, tady krásně svítilo slunce, azuro, ale hodně mrazivo, alespoň tedy pocitově určitě.
Hubnoucím gratulace, stojícím trpělivost a nám čekatelkám ať ty zbývající dny rychle utečou a hlavně míň strachu ( tedy pro mě )

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto