Hezké ráno všem,
Scalla Tak hodně štěstí přeju, aby to přineslo ten efekt, který očekáváš. Pro nás, které jsme jaksi na "druhém břehu" je to neznámé, tak zlom vaz !
Já už mám sbaleno, dovařuju ještě jídlo pro toho mýho, v poledne musím být na interně, mám velký fofr, ale chtěla jsem vás tady ještě pozdravit než se na pár dní odmlčím.
Nevíte kdy mě asi tak pustí, myslím když bude vše ok bez komplikací. Operaci mám na Velký pátek 29.3.
Víte co se mi dnes ráno stalo? Normálně se mi rozbil pásek u kalhot tak, že jsem ho musela vyhodit, nešlo to ani opravit...je to snad nějaké znamení, pověra, nebo prostě jenom to, že se rozbil pásek a jede se dál?
Nevím také jak to bude s papírem pracovní neschopnosti pro práci? Jestli nemocnice sama pošle, nebo musím dopravit já do práce? Kdo mi napíše vycházky atd..máte někdo s tímhle zkušenosti? Já vůbec běžně nemarodím, takže tohle neznám......
Nervíky mám, ale jak píšete, patří to k tomu, když vidím, jak krásně hubnete, tak si to určitě už nerozmyslím, ikdyž každé ráno slyším stále stejnou otázku....Nerozmyslíš si to?

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto