Hezké ráno všem,
tak jsem se nějak špatně i doma vyspala, v nemocnici jsem se vyspala akorát dobře na jipce a na pokoji jedna paní tak chrápala že to nešlo...
ležení na zádech mi nedělá moc dobře, na boku taky ne, cítím se mooooc slabá. Ty křeče se ještě ani jednou naštěstí nerozjely, ale třeba když vstanu a došlápnu tak jakoby to slabě lýtkem projede ale ne do úplného stažení...
Jinak chodím moc často na velkou, ale to je spíš takový jakoby průjem, a to si myslím že mi odvádí z těla potřebný minerály.
Jaké minerály a v jaké podobě se po tak krátké době co jsem já ( 5 dní od operace ) můžou brát?
Mám doma některé doplňky, ale to jsou tak velké tablety že nevím jestli je to vůbec dobrý brát?
Ale já mám stejně zítra kontrolu u primáře, asi bude vyndavat stehy a tak s ním chci tohle vše probrat.
AnnaxNevím jestli je to začínají tromboza, ale mám časté průjmíky, prý je to po tomhle zákroku normální, nevím? Měla jste to některá taky tak? Primář mi ale řekl že to může být, že se to časem usadí, ale je to unavující. V noci jak nespím tak tělo si asi myslí že je vzhůru a začne mi šíleně kručet v břiše, tak polykám sliny abych žaludku něco dala a pak přijde po chvilce pálení žáhy....No užívám si na plné čáře..Závidím těm, co přijeli domů a mají jen bolest v bříšku po zákroku a jinak nic. Nemám extra plyny, ale jsem moc slabá, když vypiju těch 50ml něčeho tekutýho tak žaludek se za chvíli ozve že má hlad, prostě jakoby ten bypass nefungoval...? Jsem bezradná a chci tohle všechno zítra probrat s primářem. Piju hořký čaj s cukrem, abych měla alespoň nějaký cukr, nevím co jíst, aby to tělu stačilo a nemělo stále hlad....tohle nechápu, takhle jsem to po tubu vůbec neměla...přišla pomyslná záklopka a věděla jsem, že je s jídlem konec a bylo a vydrželo to, ale při tomhle bypassu mi to ani žádnou záklopku nedá...Jsem z toho hodně špatná, přítel je z toho taky na nervy, nespal se mnou, stále mě hlídal jestli nemám horečku atd...už aby byl zítřek a mohla to probrat s primářem...
Omlouvám se, že to všechno takhle tady rozepisuji, ale je možná dobrý, aby i ostatní věděli, že tyhle "komplikace" pak můžou nastat a až se vrátím z JN tak napíšu co na to všechno primář.
Tak asi takhle...

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto