Hezké odpoledne všem,
mám po dnešní kontrole u primáře Vranýho v Jablonci. Kdo jste četl že jsem měla problémy s křečema v lýtkách tak to prý můžu mít od toho, že málo piju.....
Piju tak 1-1,5L denně, měla bych 2,5L, ale to asi opravdu nedám.
Jinak mě pan primář mile překvapil s tím, že mě vlastně do žaludku vůbec nezasahovali ( jsem po tubu ), pouze odpojili tenké střevo od dvanáctníku, zkrátili o 60-80cm a napojili na žaludek.
Takže já to mám prý se stravováním jednodušší v tom, že můžu jíst vlastně už teď vše jako dřív, s tím, že se mám v začátcích vyhýbat nadýmavým věcem a hlavně
TUKU.
Intervaly v jídle prý neřešit, prostě se nasnídat, oběd, večeře a v mezičase pít a pít a pít....
Domluvili jsme se ale, že ještě týden budu na kaších a mixované stravě a pak opravdu vše, podmínka rozkousat každé sousto 30x...takže budu vlastně polykat taky už jenom kaši...
Takže zkusím jít s pitím na 2L a uvidím jestli se zlepší křeče, krev mi nebral, to prý až na příští kontrole, tabletky můžu jakékoli velikosti i šumivé...
Už chápu proč jsem první den doma po opce na tekuté 50ml porce měla tak šílený hlad, stále mi kručelo v břiše ve dne i v noci...
Jste tu někdo, kdo má taky tubu a šel na reoperaci na bypass ? Ptám se kvůli těm intervalům v jídle,jíst pouze 3xdenně a žádná mezijídla???

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto