Přejí všem krásný den

..tak i já jsem už doma z návštěvy v Turnově a také jsem neměla bandáž vůbec funkční...vše proteklo jako kdybych na žaludku nic neměla..pan doktor mě doplnil 5 ml..pan doktor i sestřičky byli moc milý

..pak jsem ještě byla na konzultaci společně s manželem a ještě se šesti lidičkama..bylo to pro mě moc poučné..s takovým přístupem a odborností jsem se v Iscare nesetkala..i tam jsou hodný a milý,ale -je tam to ale..moc jim asi nejde o lidičky kterým se hubnutí nedaří a nehledají příčinu...zároveň jsem dnes poznala spoustu lidiček,předem se však omlouvám,protože nemám zrovna pamatováka na jména v takovém množství najednou jak jste se mi dnes představovali..jsem ráda,že jsem vás poznala a dozvěděla se zase nové věci...Bossice je takové sluníčko a udivovala mě v tom kolik lidiček zná a stále poznává,dává rady a předává postřehy..by jí za to měla nemocnice platit

..fakt nepřeháním Bossice..jsi fajn ženská...na tebe Janka 777 jsem se těšila obzvlášť,protože už jsme si toho spolu hodně napsali a doufám ještě napíšeme..také jsi moc fajn a jsem ráda,že jsem tě poznala..jsem plná dojmů a vše mi stále letí hlavou..

cíl dosažen přesně rok po operaci a jedeme dál
46 let,milující manžel,2 děti,4 vnoučátka
já-reopka z bandáže na tubu/116kg ..manžel tubu/145kg 9.10.2013 v Turnově
já-nejvyšší váha 135kg
manžel 48 let a 145 kg..6 neděl po opce 119.5..2 měsíce po o..117 kg..nyní 97 kg..úplné vysazení prášků na cukr a tlak ukázkový
http://radkar13.rajce.idnes.cz/nastenka