Karkulko, jsem ráda, že to dobře dopadlo, osobně jsem to ani jinak nepředpokládala.
Jinak pošlu ti link na Medical tribune , kde je skutečně uvedená informace o zvýšeném riziku karcinomu po bypasu - to fakt není výmysl.
Stáhnu, přeložím z AJ a vložím...
Mimochodem včera mi to nedalo a spáchala jsem jeden rychlý telefonát do Vítkovic abych si to, co tu píšu, ještě ověřila.
Pana docenta jsem o duchaplných radách na téma trvání si na požadavku na bypasuu a případné změně nemocnice informovala e-mailem.
Vždy budu cítit morální zodpovědnost bránit Vítkovickou nemocnici a tým doc. Holéczyho a hlavně zdůrazňuji, že vždy budu objektivní. A je mi naprosto jedno, zda se to tu někomu líbí, nebo ne.
Tohle je forum BARIATRICKÝCH PACIENTŮ, které má pomáhat a ne prezentovat názory malé skupinky osob horlivě podporované podporované hrstkou několika
rektálních alpinistek (zvesela mě pomlouvajících na FB)
Ježiš ani nevíte, jak se tady tím všichni na Moravě výborně bavíme

:-):-) Blbý je, že odsud mě vyhodit nelze, proto vždy, když tu uvidím podobné duchaplnosti, prostě BUDU reagovat.
Takže baby moje Moravské, děkuji Vám za to, že mě tu bráníte jako lvice, zato Vás zničím v posilovně

Howk - další jedovaté sliny budu plivat později, frčím na ten spinnig