... vy snad čtete jen to, co chcete číst a opět rozvýřit debatu... Vítkovice tady normálně doporučujeme a nemáme ani nic proti lékařům ani proti jídeláku, že se hold liší od tohoto na foru, to je na každém z vás, co si vybere, nikomu ho tady NIKDO nenutí, pouze doporučujem a jídelníček na foru JE SCHVÁLEN LÉKAŘEM
malsept včera napsala svou zkušenost a my taky svou, že se liší, o tom to je, každý žaludek není jedno a to samé, někdo to snese, ale někomu to udělá takové problémy, že pak tady příjde a napíše "kvůli tobě mi bylo zle a je mi zle"
takže pokud si někdo troufne na čerstvou šťávu, tak ať si ji dá... ale tady na foru PŘEVAŽUJÍ špatné zkušenosti, proto doporučujem to, co vyhovuhe VĚTŠINĚ Z VÁS a co jste tady sami po opce napsali, že vám vyhovuje... a tyto zkušenosti jdou dál...
zuzynkojsi tady opravdu krátce a na to aby si tvrdila, že považujem lékaře za amatéry... začni více číst... Od toho tady nejsme tak se trošku zamysli, co píšeš...nikdo tady lékaře nehaní a pokud sem po operaci nechceš chodit, tvá věc ale pro forum o zkušenost méně... a to je škoda nemyslíš? ericafoxina tekuté je většina z nás 2 týdny a nikdo nepadl za vlast, dá se to vydržet... v Turnově (kde jsem byla já) funguje ten samý systém jídelníčku, co je tady a ostatní nemocnice jsou na tom ve většině případů podobně.... Vítkovice ho mají jiný, a pokud vám vyhovuje, nikdo vás za to nekritizuje, pokud to zvládáte bez problémů a pokud někdo problém má, je tady pro vás nouzový, do kterého každý může příjt pro radu, než se dostane na kontrolu...
a na bílkovinách jsem jela taky celou tekoutou jsem pila hovězí vývary... a nepřepila jsem se jich do dneška... postaví mě na nohy když jsem bez energie....
to mi něco říká, že bych si ho dala, únava na mě padá asi jarem...