fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 14 pro 2025 13:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2709, 2710, 2711, 2712, 2713, 2714, 2715 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 10:40 

... vy snad čtete jen to, co chcete číst a opět rozvýřit debatu... Vítkovice tady normálně doporučujeme a nemáme ani nic proti lékařům ani proti jídeláku, že se hold liší od tohoto na foru, to je na každém z vás, co si vybere, nikomu ho tady NIKDO nenutí, pouze doporučujem a jídelníček na foru JE SCHVÁLEN LÉKAŘEM :!: :idea:
malsept včera napsala svou zkušenost a my taky svou, že se liší, o tom to je, každý žaludek není jedno a to samé, někdo to snese, ale někomu to udělá takové problémy, že pak tady příjde a napíše "kvůli tobě mi bylo zle a je mi zle"
takže pokud si někdo troufne na čerstvou šťávu, tak ať si ji dá... ale tady na foru PŘEVAŽUJÍ špatné zkušenosti, proto doporučujem to, co vyhovuhe VĚTŠINĚ Z VÁS a co jste tady sami po opce napsali, že vám vyhovuje... a tyto zkušenosti jdou dál...

zuzynko
jsi tady opravdu krátce a na to aby si tvrdila, že považujem lékaře za amatéry... začni více číst... Od toho tady nejsme tak se trošku zamysli, co píšeš...nikdo tady lékaře nehaní a pokud sem po operaci nechceš chodit, tvá věc ale pro forum o zkušenost méně... a to je škoda nemyslíš?

ericafoxi
na tekuté je většina z nás 2 týdny a nikdo nepadl za vlast, dá se to vydržet... v Turnově (kde jsem byla já) funguje ten samý systém jídelníčku, co je tady a ostatní nemocnice jsou na tom ve většině případů podobně.... Vítkovice ho mají jiný, a pokud vám vyhovuje, nikdo vás za to nekritizuje, pokud to zvládáte bez problémů a pokud někdo problém má, je tady pro vás nouzový, do kterého každý může příjt pro radu, než se dostane na kontrolu...
a na bílkovinách jsem jela taky celou tekoutou jsem pila hovězí vývary... a nepřepila jsem se jich do dneška... postaví mě na nohy když jsem bez energie....
to mi něco říká, že bych si ho dala, únava na mě padá asi jarem... :roll:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 10:44 

zuzynka
když už chceš debatovat a zapojit se do diskuze, mohla by si mít vytvořen metřik s podpisem, kde si byla na operaci a jaké... máme to tady všechny :wink: :idea: :idea:

Obrázek

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 10:48 

Mattoni to samozrejme udelam, ale jeste stale mam pocitac v oprave a s tabletem na to nemam nervy

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 10:55 

Mattoni,nezlob se,ale nic nechci rozviřovat či cokoli jiného,JEN jsem si dovolila napsat,stejně jako ostatní,co tu přispívají,jak jsem to po opce měla já a že bych tu tekutou asi nevydržela,ještě tři týdny po opce jsem byla slabá,jak mucha a musela si po obědě zdřímnout jako mimino,tak jsem byla slabá a kdybych měla být jen na tekuté........takže tak asi....mno a vo tom to je :)

ááá,dnes na obídek kuřátko na česneku přímo medvědím,včera čerstvě natrhaném okolo Odry,k tomu kuskus,kterému jsem přišla na chuť až po opce :) už jdu na to :)

30.1.2012 tubu Vítkovice
náš pan úžasný doc.Holéczy

metřík dokončen,ale jako ostatní - jedeme dál :)

23.květen termín abdo napotřetí - úspěšně za mnoooooou,jupí

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 11:02 

ericafoxi
to rozvýření bylo k zuzynce... ty amatéry co děláme z lékařů si měla odpustit...
já byla taky slabá, už v nemce jsem jsem dostávala umělou v kapačkách a doktor si ještě dělal srandu, že v pytlíku s výživou je svíčková :D
a unava byla taky, tu má asi většina z nás po opce, je to zásah do těla, narkóza... a spánek mi pomáhal, a ty bílkoviny právě nabíjeli...

Obrázek

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 11:11 

Holky, opravdu se nerozcilujte.. prevazuji zkusenosti o tom, byt na tekute a kasovite. Ja pred 5 lety byla na tekute dokonce mesic a to same kasovita.. je to asi nejsetrnejsi a prezily jsme to vsechny a tenkrat jsem uz po tydnu mela silu chodit za sekackou. A to, ze je mozne zkusit i neco vic (dle vasich zkusenosti) je preci fajn.. ale kazdy to musi zkusit sam na sobe. Preci kdyby se vam udelalo tezko a zle, taky byste radeji couvli k necemu jemnejsimu pro vas novy zaloudek.. Takze nove zkusenosti nam sem jenom sdelujte, vzdyt je to ku prospechu veci. A nedivte se mistnim reakcim, jsou tu dlouholete zkusenosti. Za rok ci dva uz sem chodit nebudete, ale holky budou i vase zkusenosti predavat dal.. Ja po bandazi taky zmizela a jak jsem ted rada, ze muzu zase sem a nasla jsem tu podporu a pochopeni..

A pani doktori jsou kapacity vsichni, nikdy by nas ani nenapadlo je hanit. Vzdyt diky nim muzeme zacit zit nove zivoty.. :!:

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny

http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 11:16 

Zuzynka,sorry,nebudu se dohadovat,ale pokud bys pořádně četla vše,co jsem třeba napsala já,kdybys koukla i trochu níž,třeba bys zjistila,že mě operoval náš pan úžasný docent Holéczy ve Vítkovicích a trochu dříve......a hawg,nebo jak se to píše,domluvil jsem,dál už ode mě ani písmenko k tomuhle
a Mattoni,ok :)příspěvek Zuzyky poněkud "hustý"

30.1.2012 tubu Vítkovice
náš pan úžasný doc.Holéczy

metřík dokončen,ale jako ostatní - jedeme dál :)

23.květen termín abdo napotřetí - úspěšně za mnoooooou,jupí

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 11:31 

Já myslím, že není nic divného, když na tomto fóru propagujeme stravovací režim podle lékaře, který toto fórum založil. Že to bereme jako hlavní názor a bernou minci. Neznamená to, že nemůžete přijít s jiným názorem, ale argumenty typu "já jsem to dělal 3 týdny jinak a žiju" jsou prostě zcestné. Spousta lidí dělá spoustu věcí a žije, ale to ještě neznamená, že to je správně.

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 11:49 

Ahoj,posílám sluníčkový pozdrav z Tp.
Tak holky musim vám říct,že jsem si včera pěkně užívala.Jak jsem stará tak jsem blbá.(to znamená,že vlastně moc ne. cháá :-D ) né teď vážně.Jsem nějakej 10 den po opce.a asi jsem si myslela,že když se cítím dobře,tak že můžu všechno.No a tak jsem se dala do gruntování no samozřejmě jsem do toho i vařila no a pak jsem toho měla tak dost,že jsem nebyla schopná vytáhnout pekáč z trouby abych nandala oběd.Žaludek dobrý,ale ta hlavní jizva,ta bolela až pálila jako sviňa.Musela jsem si jít lehnout.No a za chvíli už se mnou mlátíla zimnice.Holka tu kolem mne chuděra lítala naházela na mne 3peřiny a já byla jak chcíplá.Jasně že jsem měla horečku.No z pelechu jsem vylezla až dnes.A dnes naštěstí už ok. :-)
Takže holky po opce odpočívejte práce vám neuteče. :-) ;-)
Jo a k dotazu na menzes na sále: já šla také s tampónem.Po opce necévkovali,Takže jsem sice asi až po 4 či 6hoďkách sama na WCku vyměnila tamp a bylo ok.Pravda,že mne už to končilo,takže v poho vydržel. ;-)

10.4.2013 termín TUBU prim.Svoboda.nástup se 114kg.
Reoperace "Baypas": Jablonec 9.2.2016

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 11:49 

Milé zlaté spolubojovnice... :roll: Čtu debatu ohledně tekuté.... No tak já byla po RESEKCI na tekuté měsíc.... A přežila jsem to!!! A logicky mi vychází, že na uřezaný žaludek nemůžu cpát samé co na zdravý (neřezaný) žaludek... Kdy se má jako zahojit ???!!!! A pokud chcete i po operaci žrát jako krávy (vím o čem mluvím, jsem zootechnička) tak proč jste na ni lezly? Nikoho nechci urazit, ale nevím proč tu někteří osočují ty, kteří po OPERACI dodržují zotavovací režim... A ještě se tomu diví.... Prostě se všechny držte doporučení svých lékařů... :!: :wink:
taky jsem domluvil.... :mrgreen:

26. 1. 2012 tubu Mostiště
Poč. váha 108, svobodná 31 let, BYLA jsem celý život tlustá, 2 fenky :-D
17.5. 2013 redukce stehen FN Brno !!! Jupíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
a jedna dcerunka :-)

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 11:54 

Scalla: LAJK.. :lol:

P.S.: nemohl by programator zaridit, aby se daly prispevky "lajkovat"? .. treba jako na Heureka pri recenzich..

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 11:56 

Ájo já vím jak ti to myslelo a jak ti potom bylo :lol: :lol: :lol: I já jsem takový akční tip co potom kňučí jak jsem blbá. :lol: :lol: :lol:

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 12:07 

petulka1650 :D

Obrázek

Obrázek

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 12:11 

Mattoni píše:
petulka1650 :D

Obrázek

ale taky
Obrázek

:D

Obrázek

PříspěvekNapsal: 21 dub 2013 12:15 

Herdek, Mattonko.. ty uz to mas ale v ruce.. :lol: :lol: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2709, 2710, 2711, 2712, 2713, 2714, 2715 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina