všem přeji pěkný večer
no i když po příspěvku petulka1650 nevím jestli to sem mám vůbec psát

, myslím jak psala o kolegyňce co má potíže polknout vodu . Já dneska byla na kontrole a u nutriční a málem to se mnou seklo,protože váha ukázala +6 kg ( metřík upravím až najdu heslo

) jsem dneska nějak úplně mimo. Zavedla jsme pravidelnost v jídle,po večerech se snažím nezobat,chvíli se to drželo a najednou lup

no vztek mám na sebe jako sviňa. Tak jsem hned žhavila drát s tím,že než dám žaludek dohromady tak mám dva metráky,tak prý ve výjimečných případech jde udělat bandáž už s tím,že se počítá s následnou reoperací .Slyšela o tom už některá

já teda bláhově čekala ,že když to jde takhle z kopce tak by se to riziko nějak dalo snížit a šla by tubulizace. Takže zase uvažuju nad bandáží,eventuelně si nechat zašít pusu a přeštelovat závity v hlavě.Taky ve mě hlodá červíček poptat se jide,ale přiznávám že mám krapet staženej zadek

no toliko můj román,moc se omlouvám ale musela jsem to někde říct,doma si jaksi netroufám. Manžel už začíná mít dojem,že nejlepší by byla dieta a potom co četl a Pavle Truxové a vytiskl mi články z Blesku téma operace je u nás kapku jako rozbuška
petulka1650 přeji pohodovou zítřejší cestu,hladký průběh operace a pak už jen menší a menší tělíčko
jak se tu psalo o tom jak moc si děti všimnou že mamina hubne,nevím tuhle zkušenost zatím nemám,ale třeba moje holčina mě vůbec nevidí jako tlustou

jednou jí tchýně trochu popichovala,jako aby na mě zapůsobila a přemluvila mě k dietě,ale dcera jí řekla,že jsem úplně normální

no trochu mě to potěšilo i když mám zrdcadlo a vidím,že standart to není ani zdaleka .A pak,člověk nezhubne za měsíc,tak to snad takový šok pro nejbližší není