fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 srp 2025 21:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2727, 2728, 2729, 2730, 2731, 2732, 2733 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 13:27 

Ananx a Marti přesně tak dětičky už od mala rozlišují babičku a mámu.
Náš mladý byl teď na týden u našich. Takhle hodné dítě jsem dlouho neviděla :D :D . Přijedeme domů a je to raubíř první kategorie, ale jsem strašně ráda, že už ho mám doma :D :D

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 13:32 

Ahojte bando,

tak jsem musela svuj krasny pokoj opustit, protoze se to tu chystna na anglany a ja jsem na dvojaku se starou pani, co furt hnusne vykaslava az zvraci a mne se z toho pekne navaluje. Tak utikam do jidelny, protoze to se neda. Uz aby bylo rano a ja utecu domuuuu.. :roll:

Takze Otluho, urco si zarid nadstandard, budes mit svoje jiste...

Mame u sestry taky problemy s pubertakem, je mu 14, ve skole kouri, nosi makety zbrani, same ctyrky na vysvedceni a doma kradl velke penize. Takze taky psycholog, no des.. kdyz s nim clovek mluvi, tak je takovy hodny a zlaty, ale co dela jinak doma, to je sila..

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny

http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 13:38 

Holky mohu vám říci , závidím vám tu normální zdravou pubertu... vašich dětí, co já bych za to dala, já to mám na romány, co se týče Láďi, začala nám kolem 13 roku a to zamilovaností, následně mentální anorexií, psichiatrií... kam stále docházíme nyní mu je 20 a prý u postižených je 20 rok nejtěžší, brala bych že je arogantní, sobecký... nikdy mi neřekne mám tě rád ani nedá najevo... nebo mami... jen mi vyhrožuje, když mu řeknu umřeš když nebudeš jíst... tak ukáže-mne je to jedno, znakovou řečí, nebo vyhrožuje že skočí z balkonu, zabouchne dveře a jde se corat po sídlišti a to má krátkodobou paměť já pak letím po něm a hledám ho... jsou chvíle kdy opravdu nemohu... opravdu bych si přála u něho prožívat zdravou pubertu... nyní je ve stavu že musí brát utlumující léky aby neublížil sobě nebo okolí... kde je pak zachování svobodné vůle... co se týče mých rodičů, kupují si jeho lásku za peníze, drahé dárky, čtyřkolka, iPhon... a ostatní věci, které si nemohu dovolit... místo aby táhly za správný provaz na jídlo mu dávají sladkosti tady má návaly nad pořádným jídlem protože u nich splácá celou mísu tiramisy... která by byla pro 6lidí jako zákusek... hje toho hodně a už mám někdy všeho dost... uvnitř křičím zda ten boj s postižením který trvá 20 let stojí za tu jeho sobekost, kolik jasem kvůli tomu abychom mohli být tam kde jsme si já prošla od domova pro matky s dítětem bez přístřeší....

TUBU 25.6.2013 v SurgalClinicBrno,reoperaci MUDr.Čierny 28.7.2015baypas Sadi-S,plastika prsou 28.3.2018,Abdo 17.12.2018
http://andre2.rajce.idnes.cz/dieta/
48 roků,měřím164cm,milující manżel,dva syni 26,22,babička 4.5 kterých dvojčátek

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 14:18 

André co tobě všechno osud naložil?Je k nevíře jak všechno zvládáš a ještě s úsměvem,jsi vzácná ženská a to myslím naprosto upřímně!Puberta je běs ,ale dobrý je že jednou skončí.Já měla pubertu později asi kolem 16-17 roků a mimo držkatosti a prosazování sama sebe,to myslím celkem šlo.U nás babička nerozmazluje,je spíš jako teta ze sousedství,ale máme jen jedno dítě a ona byla už v těch 13 natolik chytrá ,že si to až přespříliž uvědomovala, jak na ní visíme a tak nám to dávala vyžrat.Nejhorší jsou ty partičky ,co každou vaši snahu a sebemenší zlepšení ve vztahu okamžitě srazí.Jinak s leností a bordelářstvím v pokoji se potýkáme dodnes,jsem moc zvědavá na její vlastní byt :lol: Ale rozum jednou dostanou všichni,psycholožka nám říkala...milujte jí,buďte důslední a čekejte s otevřenou náručí až se jednou vrátí.Tah holky vydržte bude líp. :wink:

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 14:27 

No co já už to beru že to tak je ... mám dost naloženo... horší je poslouchat chlapa, že je kluk takový a takový... a horší je že jíra tam to je u něho jak to napsat... byla zanedbána péče ve všem hygiena, čištění zubů... takže tady všechno učím 15 letého puberťáka, který si myslí že když najde mobil někoho koho zná tak zavolá své mámě a dá ho do zastavárny prodat... neuvědomí si že je to krádež, protože to dělá jeho máma... je dost věcí o kterých si myslý že je normální, třeba to že nač se učit pro druhý... přitom se s ním učím na hodiny jen nedovedu do něho vsoukat vše od první třídy do devítky... pravidla ČJ , matematika,F, CH... s bordelem v pokoji poházené po polici posmrkané kapesníky... nepořádek všude oblečení je přes židle... tady na něho platí můj chlap, i když některé věci nechce vidět... jen slyším chudáček Jiříček... nikdo neví čím prošel, chování ve škole nemluvě,doma si to dovolit nemůže tak ve škole ano a pak slyším chlapa že jsou blbé učitelky a Jíra svatoušek... potom spojení dvou světů jen slyším že je špatný Láďa a Jíra ten zdravý je ve věcech horší... Zahradnice, není co obdivovat... opravdu...

TUBU 25.6.2013 v SurgalClinicBrno,reoperaci MUDr.Čierny 28.7.2015baypas Sadi-S,plastika prsou 28.3.2018,Abdo 17.12.2018

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 14:42 

Marťulo, no v podstatě na kašovité můžeš všechno, když je to kašovité (rozmixované). Ale zkoušej pomalu a opatrně a zkus vynechat jídla, co dráždí žaludek... Já teda se přiznám, že jsem nemixovala nic, vybírala jsem si měkká jídla, která se dobře koušou, a opravdu dobře jsem kousala... Ale neodolala a vyzkoušela jsem i třeba bramborák, takže nejsem příklad moc vhodný k následování Peťulko, já jsem Ti tu babku snad přivolala :wink: poslední hodiny, poslední noc - to už dáš!!! Přejme doktorovi Anglány - platí na rozdíl od našich pojišťoven předem.....
André, jsem si jistá, že tohle všechno se Ti někdy, nějak vrátí.

11.11.11 - OLGB, MUDr. Čierny, Břeclav, při 112 kg
Obrázek
27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
Obrázek
CARPE DIEM!

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 14:47 

Andre myslím že je co obdivovat,ti tvý kluci ani netuší jaké mají štětí,že mají takovou mámu.Jednou na to jistě přijdou a ocení to.Jsi fajn ženská a 100% máma.Když budu mít chuť vypěnit a hulákat na Terku,měla bych si vzpomenout na tebe.Dětičky jsou naše radost i starost. :? A puberta je zkouška vztahů,tak tfuj,tfuj ať všechny obstojíme.

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg

Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 15:41 

Holky ani nevíte jak je nádherné číst vaše slova... já vše držela delší dobu v sobě... chlap by mi řekl že je vina jen v Láďovi a že chápe že mne to bolí mít takové dítě... tak raději mlčím, protože jinak mám muže o kterého se mohu opřít, také třeba dnes mi umyl celý byt uklidil koupelnu takový větší úklid abych mohla jen žehlit tu obrovskou kupu prádla převážně od Láďi a to že ještě nemám termín operace mi už také leze za prominutím na mozek... beru druhé antibiotika a vše mám sesypané jako když jsem byla po IVF imunitní systém na hovno.... potom se to nashromáždí jen vybuchnout emoce vše... já už bych byla ráda vidět aspoň jeden cíl a to termín operace... pomáhám druhým a mne připadá že jsem proti všemu imuní.. procházím opravdu očistou... takže děkuji za nádherná slovíčka... dříve jsem byla sama vše dusila v sobě a takto to mohu vypsat... moc si toho vážím a děkuji

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 16:02 

Andri
Ty to přece víš, Tobě to nemusím připomínat, že všechno, co se nám děje, má nějaký smysl, i když třeba momentálně nevíme jaký :roll: i ten Tvůj odklad operace :roll:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 16:35 
Annax :D

Andulko já děkuji tobě!!!! Ale že jsme si pěkně poklábosily viď..... :P :P

Andre

ty jsi nesmírně úžasný a statečný děvče, vůbec nechápu, jak tohle všechno můžeš zvládnout :shock: :shock: , teď je naprosto jasný proč máš trošku nadváhu, já bych na Tvém místě už měla 200 kg nebo bych se dávno houpala na lustru , psychicky bych to neunesla.... :( :( , mooooc držím palce....

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 16:52 

Bylo to moc prima, Jituško, jsem ráda, že sis na mě našla čas :P

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 17:37 

ahojky vsem tak ja muzu za sebe rict ze jsem jeste porad na tekute a parada.jen s vodou jsem mela problemi jinak mi vse sedlo asi si ji o tyden prodlouzim tu tekutou stravu:o)))))jinak jsem zacala chodit rychlochuzi pul hodky denne:o)a muzu rict ze se citim bajecne uz.na vaze jsem stala naposledy na kontrole a necham to az za mesic to vazeni.ale sama na sobe citim i vidim ze uz cm ubyly a to dost!!! :)

Kolecko bylo od 9.1-27.2 2013
Termín operace 25.3.2013-pro nemoc zrušeno
II termín operace 15.4...plikace

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 18:19 

ahojky všem..tak už máme neděli pomalu za sebou..škoda
no a teď trochu k té pubertě...nějaké to odmlouvání bylo,syn měl tendenci kolem 16 roku jít k tatínkovy..tak jsem to asi rok poslouchala a pak (seknul mi s učňákem)jsem mu to teda dovolila..no a když zjistil jaký jeho tatínek je tak se rád po 2 měsících vrátil domu..pak zase odcházel a vracel se..dokonce dělal u cirkusu jo-joo..byla jsem z toho na nervy,až manžel řekl dost..dokuď si nenajdeš pořádnou práci tak se domu nevrátíš..no a začal se starat sám o sebe,nastali mu starosti,pak si našel přítelkyni,která záhy otěhotněla a teď je z něj myslím dobrý táta,bude mu letos 28 a myslím si že vztah máme pohodovej..no a dcera je kapitola sama pro sebe..v pubertě to nebylo tak hrozný jako je to někdy teď..je jí 26 má 7 letého syna a vrátila se nám před 4 lety domu..jsme spolu doma i v práci a často máme velkou ponorku ..ona je taková strašně nasrávací a když jí člověk něco řekne i když s dobrým úmyslem tak má hned oheň u zadku..nevím po kom je..já byla a myslím že jsem strašný kliďas..nějak si k sobě neumíme najít cestu..já si nikdy ke své mamce nedovolila to co ona ke mě..nevím kde jsem udělala chybu :( ..my s bráchou jsme pubertu přeskočili..když mi bylo 13,5 a bráchovi 15 tak nám umřel taťka a my jsme asi brzo dospěli aby mamka neměla starosti..

já-reopka z bandáže na tubu/116kg ..manžel tubu/145kg 9.10.2013 v Turnově
já-nejvyšší váha 135kg
manžel 48 let a 145 kg..6 neděl po opce 119.5..2 měsíce po o..117 kg..nyní 97 kg..úplné vysazení prášků na cukr a tlak ukázkový
http://radkar13.rajce.idnes.cz/nastenka

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 18:22 

André....já jsem sice někdy přecitlivělá, ale uplně mě při čtení tvých řádků slzy hrkly do očí. Proč vždycky ten dobrý, empatický člověk, co by se druhým rozdal, musí nosit na zádech ten největší kříž...Skláním se před tebou, jak jsi statečná. A když budu hudrovat na osud, že moje někdy dost těžká koktavost mi neumožnila kariéru ani rozlet do světa...vzpomenu si na tebe. Děkuji.

Obrázek

39 let,2 sportovci 17 a 11 let
nej.v.113kg/164cm
TUBU ve Valmezu 14.3.2013, prim. A.Bařinka
14.4.-12kg
14.5.-18kg
16.6.-22kg
14.7.-26kg
14.8.-28kg
30.8. - 30kg uff...
ČLOVĚK NEMŮŽE SVÉMU ŽIVOTU PŘIDAT HODINY, ALE SVÝM HODINÁM ŽIVOT..

PříspěvekNapsal: 28 dub 2013 18:41 

Ines, víš... chápu tě měla jsem koktavého spolužáka, který začal koktat když mu umřel brácha na zánět slepého střeva... prý slabé srdíčko... a narkóza... také vidím rozdíly jak se začleňují neslyšící, v šalině kdekoliv nikdo nepozná co mají za hendikep... jsou napadání slovy ty neslyšíš uhni... atd... posměšky... horší je že Láďa není nikam zařaditelný a uvědomuje si svou odlišnost... proto i stavy... mne je vše jedno nebo myšlenky na sebevraždu... spíše ve stavu výhružek... nebo mi ukáže raději na vozejku než takový život jaký má... na druhou stranu ho chápu je jiný liší se od postižených jak mentálně postižených tak tělesně... míval IQ 132 nyní mu to spadlo na 72... do toho záchvaty... fizické napadání těch nejbližších, kteří mu pomáhají.... jen jak to napsat jako máma si vše uvědomuji proč se tak chová jenže já jsem zdravá a nemohu žít jako postižený člověk a také ho chci zapojit aby jednou nevím zda na to bude mít se mohl o sebe trošičku postarat v základních věcech... nyní jsem tu pro něj něco jako služka denně vytírám celý byt protože sliní... když pije je vše mokré už jsem to psala... umejvám ho protože se mu zhoršila po epilepsii motorika a také ho musím umejvat... pokud není ve škole... jsem půlka jeho.... těšila jsem se na operaci že na pár dnů si užiji welnes.. i když s bolestí tak něco udělám pro sebe... víš Ines proto jsem ti tenkrát psala že ti pomohu... díky jeho postižení jsem se začala učit... hledat alternativní léčbu a z ležáka mám dospělého chodícího puberťáka.... měl být ležák... který nic nevnímá ani okolí a kluk tancuje za školu s vozejčkáři... rád fotí... vidí svět kolem sebe jinak co my nevidíme... na druhou stranu mne učí i pokoře... uvědomit si sebe samotnou... ano jde to přes tu mizernou bolest... ale když se ohlédnu čím jsem prošla... vidím za sebou nádherné lidičky se srdcem na dlani... kdy mne nenechali padnout jako Michaela tady z fóra, která je pro mne jako ségra... dělá stejné energie jako já a když mi je nejhůře má takový radar že zanechá jen zprávičku a já zírám že si vzpomene v tu pravou chvíli... není jen ona... jsou to sluníčka která jsem měla ctí je poznat... i když jsou daleko tak to co mi dávají tu dálku krátí.... Jak píše Anička vše má svůj důvod jen dnes to na mne padlo a já děkuji že jsem se s vámi mohla o to podělit... třeba pomohu někomu si uvědomit... něco co ho chytí nějaké slovíčko větička. Já děkuji vám... že jste...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2727, 2728, 2729, 2730, 2731, 2732, 2733 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina