Zdravím all !Janka777 + Radkar13...Vaše spokojenost = moje radost. Tak přeji krásné zažívání bez dávení

.
Relisko...tak jsme se včera opět minuly

...teda pokud jsi byla vůbec na kontrole. Když jsem byla v čekárně, tak jsem Tě neviděla, pak jsme s holkama zašly ke kiosku a pak už jsme vegetovaly u vlakáče.
DanoI...čauky děvenko. Třeba Ti zvedne tlak to, co mně už roky...horký kafe či kofein na různé způsoby (krátké louhování čaje černého), ginkgo biloba, guarana, vit C, goji, žeň šeň... (někdy pomůže i se správně nabaštit - osolená dušená zelenina) a čím startuji den je řádné napití těsně po probuzení ještě chvíli před pomalým sedem a pak teprve vstanu...taky pár zahřívacích cviků či zdravé rozčertění se na nějakou nezdárnou osobu

.
Scallo máš recht, když jsem při 80/40 dorazila pro pomoc na pohotovost, tak se mě ptali, kdo mě přinesl v náručí, že obvykle s tímhle tlakem přiváží lidi už na lehátku. Od té doby vím, že zvednutí tlaku zvládnu sama či prostě budu bezvládně vegetovat vleže s nohama nahoře. (rozuměj prokrvovat více mozek, ne mít nožičky nahoru jako kohoutek) Když mě slabost přepadne při delším stání, tak zkřížím nohy a tlačím je k sobě včerně tlačení půlek k sobě...jako když je třeba zadržet vyprázdnění...trochu to prokrvení mozku pomůže. Dano, každopádně je dobrý, že Ti doktor naplánoval holtra, aby se odkryly případné nekalosti.
Děvenko, máš od reopky krásná čísla... počátek 99, reál 88, úbytek 11.
Otluho...

a

a ...přeju hodně zdaru, s takovým humorem a dobrými plány se Ti jistě bude skvěle dařit mávat s těmi obtěžujícími špeky!
Helen.Kočová...vidím, že z okurky už konzumuješ druhou polovinu centimetrů. Skvělé!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014