Luciánka: Nikdo Ti nemůže radit, na co máš jít, rozhodnutí je jen na Tobě. Pro mě byla srdcovkou "tubu" a jsem maximálně spokojená

Nevím, kde jsem to četla, ale plikace je vratná max.tři měsíce po operaci, pak už ne.
Otluho: Tobě to vážně přijde až tak drastický? Já jsem teda taky byla jedlík a občas mě chytne malý splín, když vidím tu svou pidiporcičku na dezertním talířku, ale pak vidím číslo na váze nebo obdiv okolí, že je to vidět a je mi líp. Nebudu lhát a zastírat, že bych při svých oblíbených jídlech ráda jedla a jedla a jedla a jedla

Ale ono to nejde a o to touto operací šlo.
A ano souhlasím s tím, co tu bylo napsáno. I já měla jídlo jako utěšení a potěšení, taková výborná čokoládka na posezení

Pak se nemůžu divit, že jsem se vyžrala na 157kg

Ale už to jde dolů a dokážu si vychutnat proužek čokolády bez černého svědomí

Ano, někdy je chuť i navíc, ale nedovolím si
Navíc, ten nezvyklý pocit plnosti a přežranosti po snězení své porce je mi kolikrát k smíchu

Někdy ani tu porci nedojím a už mě to "tlačí" - zázrak
Ale někdy mi přijde, že i po snězení porce (držím se max.100g) bych snědla půl vola k tomu a vím, že kdybych si dala ještě sousto dvě navíc, bylo by to nepříjemný.
Takže to, že jsi byl gurmán - nedávej tam ten minulý čas

OK, teď jsi omezený tekutou a kašovitou. Ale jak už budeš moct jíst normálně, tak gurmánem budeš i nadále

Taky si pochutnáš na sladkém, mase, jogurtu, pivečku, ... (dosaď, co uznáš za vhodné), ale jen v menší porci a o to větší (rozměrově ale menší

) gurmán se z Tebe stane

Ptž si tu 100g porcičku vychutnáš 1000x víc
Pájinka: To mě mrzí, ale gratulka k překonání děsu a že jsi po takové době vyšla ven

Věřím, že váha a vzhled na tom mají taky svou roli, takže po opce se Ti vše bude překonávat líp

Držím palce