Ahoj Barčo,tak vítej po perfektně zvládnuté operaci........jsem ráda,že jak jsi mi volala,jsi v pořádku a že se řídíš pokyny naší nemocnice,a jsi v naprostém pořádku......jen se dál drž toho,co Ti řekli a budeš fit.Když jsi mi napsala,že jíš rajskou a bramborek,vidím,že jsi fakt v pohodě.Pokud Ti jen trošku psychicky pomohlo,co jsme si psaly a pak i povykládaly při setkání,jsem moc ráda.A pokud se toho budeš držet,tak za dva měsíce po opce uslyšíš,to co já........20 kg tuků dole,ani gram ze svalů a nemám jediný gram viscerálního(tzn.vnitřního,na orgánech)tuku...dostala jsem obrovskou pochvalu,tak jsem moc ráda,protože podle některých reakcí tady jsem dělala všechno špatně.Nicméně jsem použila vlastní mozek a mám samou pochvalu a cítím se tak,jak už jsem se dvacet let necítila,jsem plná energie,nic mě nebolí,jím naprosto všechno,piju všechno a je mi skvěle.Jen ještě jedno doporučení,ze začátku neblbni s nízkotučnými potravinami,teď tělu stačí,že dostává malinko potravy a hubneš,jednoho dne si tělo zvykne a bude třeba váhu rozhýbat,pak se vrhnem na nízkokalorické potraviny a zase se to rozhýbe..Tak se hezky uzdravuj a hlavně rychle,nezapomeň,že budeme mít minisrazík na chatě,tak ať se tu sejdeme celá banda...to zase bude srandy kopec...tak papa a zavoláme si !!!
_________________ [manžel,pes,králík,rybičky a žáby,aby měla vnučka radost a babi co dělat-) Dobrá nálada sice nevyřeší tvoje problémy,ale naštve tolik lidí kolem,že je dobré si ji udržet ! TUBU 18.3.2013[/color] Vítkovice....... 
|