Karkulko - já jsem vlastně od té doby , co jsem odešla z nemocnice pouze na vývarech. Zkusila jsem jedinkrát trošíčku kakaa a v kombinaci s ním jsem si dala multivitamínovou tabletu a přijde mi, že tyto problémy mám od té doby.To ale může být pouze shoda náhod. Vývar si odměřuji a dávala jsem si 100 ml a popíjela jsem ho asi 10 minut. Teď si dávám méně a třeba zrovna dnes k večeři jsem měla kuřecí a těch 90 ml, co jsem si naměřila jsem ani "nedojedla". Takže si budu dávat méně. Pitný režim se mi daří jak kdy. Někdy se mi podařilo těch 1,5 l dát,ale poslední dobou ne, protože mě to pak tlačí. Jak tu holky psaly, zkusím pít pomaleji. Nejhorší to je, když zapíjím léky,to musím trošku víc,abych jednu z těch velkých tablet dokázala polknout. Jinak pila jsem černý čaj s cukrem a já mám ráda do čaje přidat takové čajové expreso a příchutí rumu

. Pak jsem pila ovocný čaj a nebublinkovou Dobrou vodu s příchutí. Blbý je, že já jsem byla na dodržování pitného režimu lempl už před operací. A jak se mi zdá, tak se mi teď protiví všechno, co vytrvale opakuji každý den. Asi je to tím, že to je pořád jedno a to samý dokola....vývar a čaj.....

Protože podle nemocnice, kde jsem byla na operaci bych měla být první měsíc pouze a jedině na vývarech. Jsem na nich týden a už mi ta jednotvárnost začíná vadit....No co, nějak to budu muset vydržet.... Tak si takhle....

Díky za rady .....zkusím vše pomaleji a třeba to půjde.