Karkulka píše:
Roman
Líbí se mi Tvoje otevřenost a přístup k celému stravování. Jsi sice nyní tak lehce proti hlavnímu proudu, ale jedeš svou rychlostí a jsi spokojený. To je důležité. Nakonec chlapi snáší tyhle věci líp než my ženy. Já jsem na začátku...dneska jsem na oběd snědla na vodě udělaný lehce osolený filet, hmotnost 60 g a dva minibrambory. Dohromady tedy cca 100 g. Poloviční porce by mě nezasytila. Na snídani jsem slupla bílý malý jogurt s medem a banánem, byla toho trocha, ale zas jsem byla sytá. Žaludek neprotestoval. Na sladké zatím nemám pomyšlení, vyjma toho medu, který je domácí a ten si dám jen na špičku nože..Podle mě je týrání sebe sama jíst porce o váze 40 g...Já jim 5x denně, Kolikrát Ty?
Ja ten svoj prístup považujem skôr za nie príliš zodpovedný, ale my muži to berieme až do poslednej chvíle tak skôr ľahkovážne. Až do doby, keď "už jo sakra musíme". Ale snažím sa. Určite keby som bol dôslednejší, tak aj tá moja váha ide lepšie smerom dole. Ale nechcem sa s tým trápiť ani psychicky. Snažím sa dodržovať ten trojhodinový cyklus, ale hlavne v poobedňajších a večerných hodinách sa mi nie veľmi darí, lebo práve v tomto čase si sem tam čosi zobnem mimo času a tak nemám hlad v presne vymedzenom čase. Takže jem tak 4x a v podvečerných hodinách je to tak trochu mimo. Ale tam hlavne jem ovocie, prípadne zeleninový šalát a v kombinácii s tými mojimi prehreškami, oriešky, čokoládka, napolitánka. Ale nikdy nezjem čokoládovú napolitánku celú. Takže len jeden hryz a viac sladkého v ten deň už nie. Viem, že to nie je ideálne, ale večer sa človek "nudí" a furt by čosi do seba ládoval a neviem sa v tomto ešte veľmi ovládať. Obdivujem Vás všetky, ktoré dokážete si dať 80 gr a presvedčíte samu seba, že Vám to stačí. Ja keď už cítim, že by som toho do seba moc ládoval, tak sa radšej vyberiem na večernú prechádzku. Aj keď som si v ten deň už svoje odkráčal. To ako trest za "nenažranosť".
Roman

60 rokov, manželka, syn 29 r., dcéra 28 r. a jedna mačka menom Mrňa
Odložená operácia 8.2. pre zápaly v žalúdku. Najvyššia váha 138
Tubu vykonaná dňa 9.8.2012 v Břeclavi MUDr. Čiernym
16.2.13-112,0
31.5.13-106,5
7.8.13-103,5
30.9.13-101,1
14.10.13-99,812.11.13-98,2
28.3.14-97,5
8.7.14-97,0
30.4.16-94,0