Tak děvčata, zítra odjíždím směr Turnov. Klepou se mi kolena, nechce se mi odjíždět od mé holčičky a milovaného manžela, ale věřím, že to dobře dopadne a vrátí se jim pohyblivější a zdravější maminka a manželka. Piju tady ajurvédské čaje na uklidnění a právě jsem si dala své poslední celé kuřecí stehno. Ale hlava už se asi připravuje, nebo co, snědla jsem sotva třetinu a už jsem plná.
Díky vám všem tady na tom fóru, pomohli jste mi radami i podporou, bez vás bych to zvládala mnohem hůře a patrně bych byla i v jiné nemocnici a na jiné operaci. Díky za podporu a rady i v SZ. Vím, že to tady zodpovídáte pořád dokola, snažila jsem se co nejvíc nastudovat na foru, ale občas se člověk zeptat prostě musí. Poznala jsem tady spoustu moc fajn lidí, osobně i virtuálně a jsem za to ráda. Ta podpora, ta sloučená pozitivní energie tohohle fora je přímo hmatatelná.

Tak mi prosím držte ve středu palce a doufám, že se tu do týdne objevím zpět mezi vámi, o kus žaludku menší a na začátku nové cesty.

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky

- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to