Ahoj děvčata a samozřejmě i chlapci.
Tak jsem se tady zase delší čas neukázala, prostě začala sezona. Víte co je lepší než zumba a posilovna dohromady? 4 dny místo dovolené dělat od rána do večera v kopcích seno. Nepřála bych to ani největšímu nepříteli a každý rok se tomu snažím vyhnout, ale letos jsem měla zrovna dovolenou a doma chlap naznal, že třicet kilo dole, to už musím poznat, že bych to před rokem nezvládla a měl pravdu. Lítala jsem z kopce do kopce. Jediné pozitivum ale z těch dnů bylo jen to, že jsem v těch pařácích dodržovala pitný režim. Ale režim jídla byl v pr......
Takže abych to shrnula. Hromada dřiny a kilo a půl nahoře. Ach jo. Kurnik, jsem na sebe naštvaná. Ale snad se teď zase hodím do režimu a bude to v pohodě.
Ale doopravdy jsem se cítila líp, loni bych nedokázala ten kopec ani vyjít. Sice jsem funěla jak sentinel, ale skoro jsem ho vyběhla. Hlavně, když mě chlap zrovna naštval. To byl teda hnadí motor. ¨Seno pod střechou, já totálně vyřízená, ale spokojená. A už opět v pracovním kolotoči. Zrovna nočním.
Jinak všem okolo přeji mnoho zdaru, zdraví a hlavně štětíčka v rekonvalescenci.
Jak já bych šla někam na zumbu, ale tady okolo víc jak 20 kiláků nic není. Asi se odstěhuju do města. Ani nevíte, co tam máte. Od září u nás otvírají břišní tance, chci se přihlásit, ale nevím, jak často to zvládnu se službama. Rozvlním to svoje stále ještě vorvaní tělo a budu se třást ještě doma v posteli.hahahahah