všem přeji krásný večer
tenhle týden jsem měla mít resekci ,ale uhnala jsem si zánět močáku

každou návštěvu toalety doslova obrečím , prostě pořád něco než se dohrabu , aby mi ten žaludek aspoň trochu ořízli

asi se mi jinak začíná štelovat hlava , protože už mě to ani neštve , jak to přichází tak to beru a šmitec

Tak snad vesmír, Aláh a jiní ..... dají , já se z toho vylížu a 16.7 už opravdu ulehnu na sál .
jak jste se tu bavily o frekvenci velké potřeby ..... po opce klesne objem přijímané stravy a hlavně vlákniny a to trochu ty střeva zpomalí , pokud člověk vyloženě netrpí urputnou zácpou , tak projímadla určitě ne .... ty brát až jako tu úplně poslední záchranu kdy všechny babské a maminkovské rady nezaberou . Tělo si na ně strašně snadno zvykne a střeva zpohodlní úplně . Je to jako s ohněm ,dobrý sluha ... ale zlý pán
jinak koukám jak se vám ty metříky pěkně posouvají , všem moc gratuluju

sama si trochu přihřeju polívčičku ... chvála bohu už mám zase pod 150

žádná výhra , ale jsem za to ráda .... teď už se jen zbavit toho poničeného žaludku , abych nebyla jak telátko .... ještě stále dám denně 3-4l mléka , jinak nejsem schopná fungovat , pořád mě bolí žaludek nebo pálí žáha
strongmen a wally úžasná práce

smekám klobouk
všem přeji krásný počínající víkend , těm co mají po operaci přeji rychlé zotavení a , těm co hypnotizují váhu pevné nervy

ono ta potvora povolí ve chvíli kdy se jí ukáže ,že je člověku vlastně ukradená