Hezkou sobotu, všem
Od mínus dvaceti kil mě začly padat vlasy...bohužel pořádl víc...Moje chyba je že jsem nejedla doplnky už preventivně

, proto doporučuju. Padají mě čímdál více a to mám vlasy relativně krátké, ale i tak jdu dnes k segře (kadeřnici) ať mě ostřihá uplně, bohužel..Mám sice strach že budu vypada ja Míša Kulička , ale hlava mě na moje poměry řídne, a viditelně stále více, jsem z toho značně nervozní-(mám najednou vlasy všude), tak je budu muset nechat totálně odpočinout..Nasadila jsem turbo selen se zinkem, dnes jdu doupit B komplex a křemík...Snad to za měsíc zabere... Za jakou dobu vám holky, vlasy padat přestaly, pokud padaly?
Ifčo, nic si z toho nedělej, já to mám taky jak na houpačce..hledím jak si tělo rychle zvyklo na minimální množství jídla (dle toho na jaké hody bylo zvyklé dříve, hl. večer) a mnohdy třeba 14 dnů dělá jakoby se ho to netýkalo a nehne se mrcha ani o kilo...Pak zase nárazově spadnou třeba dvě...Jsi krátce po operaci a takový úbytek s tvojí (měly jsme skoro stejnou výchozí váhu) výchozí váhou je průměrný, jak mám zde naštudované

...Dala jsem si závazek, že se přestanu srovnávat s kočkama hubnoucíma rekordmankama

, pač mě to pak falešně deprimuje a pak se málo raduju

Musím si uvědomovat že 4,5 roku před op jsem jen přibírala a nebyla schopná zhubnout ani deko, tudíž si vlastně vedu dobře...Po pěti letech mě zase baví zkoušet si hadry a že jich ve sklepě v krabicích mám, naštěstí většina nadčasových...A co se týká okolí...To se nesmíš taky nechat zaskočit...Já si musela počkat až do -23kil aby si toho známí začali všímat...Rodina musí, pač té to servíruju denně

Už jsem si myslela že to ani nepřijde

Přišlo. Hlavu vzůru, to půjde...Ifčo.
Lotynko - děkuju

Momentálně vážím o 2,5 kg míň než ty..
Holky,- ještě prosím jaké znáte přírodní prostředky na odvodnění?? Kromě zeleného čaje, ten mi nedělá zatím bohužel dobře na žaludek.. Některé léky mi totiž zadržují vodu v těle, potřebuju odpumpovat

Díky za rady.