Ájo, tak do dokonalosti v plavkách nám fakt ještě" pár kilo" chybí

, ale ty hubneš evidentně na těch správných místech a to na břichu, a v obličeji, což je nejvíc viditelné...Já o poznání na tom břichu, hůř...Ale říkala jsem si že kdž jsem to vydržela tolik let, tak než bude možná u mě abdo, tak už to vydržím....Já se totiž při porážkové váze, na sebe v zrcadle ze strachu moc nedívala...

Fotky mám, na rajčeti ,poslední -20kg. O víkendu se zkusím pofotit, jestli těch 6 kg, hodilo nějaký ten malý rozdíl...

Vypadáš fakt dobře, už ted a to ti nemaluju medy kolem huby, mlčela bych

Co se týká, ohebnosti, nesrovnatelné! Já si najednou dostanu na tolik míst!!

I moje chodidla jak kopačky, dostávají pomalu nějaké tvary!
André, ahoj

Ty máš pěkně žensky tvarovanou postavu, s viditelným pasem. Na tobě ty úbytky půjdou taky brzy vidět, děláš si fotky, aby jsme mohly potěšit oko??
Gabko, je dobré že si to uvědomuješ. Mám vlastní zkušenost. Od 21let do 34 jsem se strašně v osobním životě přepínala, jela jsem na 150 %, fyzicky stejně jako psychicky. V 34 letech, řeklo tělo najednou dost! A ze dne na den se mi sesypalo tělo, imunitní systém...nemoci o kterých jsem dřív neměla ponětí a psychika s tím ruku v ruce...Takže být na posledním místě, nestojí fakt za to. Loni jsem byla zdravotně z psychického přepětí opět na dně, musela jsem si vybojovat to, aby se konečně začal starat taky, jen o sebe pečující exmanžel..., abych půl starostí mohla pustit z hlavy...Po určitém boji se to před rokem povedlo a od té doby, je mi fakt psychicky i zdravotně lépe, zase začínám někde nacházet samu sebe..Opka k tomu určo přispěla...Takže držím palce, neber na sebe tíhu "celého světa", jsi ještě mladá...
Teď se dívám, že jsem zde napsala od konce září už 676 příspěvků

To není možné, jaká já jsem baba kvákavá!!