Pěkný den všem vespolek! To Jitka H.: Přes to, že zatím nejsem po operaci (čeká mě plikace 15.8.), ráda bych ti napsala svůj názor. Svá kila nosím celý život, ke všemu jsem dost vysoká, takže vyčuhuju vždy a všude..většinou i mezi chlapama.

. Ale naučila jsem se je nosit, jsem to prostě já, pokud se někomu pohled na mě nezamlouvá, ať čumí jinam.

. Jenže na vloni na podzim jsem dosáhla hrozivých 149 kil a to už mě zarazilo. Takže jsem se i díky tomuto fóru objednala v lednu do Prahy do ÚVN, to jsem měla nějakých 145 kilo. Oběhala jsem si kolečko a v březnu šla k obezitoložce. Naivně jsem si myslela, že půjdu na opereaci, ale ouha...musíte nejdřív zhubnout. Trochu jsem byla naštvaná, ale...ono to najednou šlo! Mám dole skoro 14 kilo. Musela jsem se trochu naučit disciplíně, nepřežírat se. Ale..jsem na sebe pyšná. A hlavně..měla jsem čas si srovnat v hlavě, co chci a nechci. Nechci mít nemoci z tloušťky, nechci se oblíkat do šílených hadrů, protože co si budem povídat, čím menší, tím lépe oblečení vypadá. Chci se cítit dobře, být se sebou spokojená, chci se moci pořádně hýbat. No, nějak jsem se rozepsala, tak to shrnu..Jasně, že se trochu bojím operace, ale to je asi normální, ale na svůj hubenější život se fakt těším. Nepotřebuju mít 80 kilo, za každé po metrák budu šťastná a spokojená. Ty máš po operaci, užívej si hubnutí a rozhodně se neboj toho, že budeš jiná...Jen tvoje tělo.

Hezké dny a hodně zhubnutých kil! Jana

42 let, 184cm výšky, rozvedená, 15 letý syn, nejvyšší váha listopad 2012 149 kg
8.1.2013 1.konzultace prof. Kasalický ÚVN
27.3 dokončeno kolečko
15.8. plikace ÚVN Praha prof. Kasalický, v den operace 132 kg
Metřík dokončen 19. 5. 2014.
...a mašinka ještě kousek popojela..
7.1. 2015 abdominoplastika
http://redkvicka7.rajce.idnes.cz/Redkvicka