fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 srp 2025 22:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2841, 2842, 2843, 2844, 2845, 2846, 2847 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 06 srp 2013 10:13 

Zdarec děvčata :)
tak se mi na tři dny zastavila váha :shock: jen doufám že to je tím že pomalinku zkouším kašovku, dneska bude br. kašička už se nemůžu dočkat :)

OPERACE G. BYPASS PROVEDENA V JABLONCI NAD NISOU p. VRANÝM
DNE 24.7.2013
DÍKY ZA DRUHOU ŠANCI
prim.Vraný, Jablonec, a jeho zlaté ručičky
30.8.2013 MI MOJE MILOVANÁ ŽENA DALA SYNA PETŘÍČKA, DĚKUJI TI MAMINKO

PříspěvekNapsal: 06 srp 2013 12:03 

Annax, také nakukuji :lol: :lol: ... a také tě i ostatní zdravím :D .... nakukuju hlavně, jestli je něco nového ve chlívečku operací, bypassu .... všechny holky co šly na operaci po mě nemají průjem :lol: :lol: ... jenom já ho pořád mám :lol:

drobku, a ty máš "jen" bypass a nebo plikaci + minibypass ?? .... ptám se proto, že jsme v poslední době byly čtyři v Jablonci a máme plikaci+minibypass .... jinak gratuluji k sundaným kilům a přeji, aby se to zase rozjelo

současná váha 62kg

PříspěvekNapsal: 06 srp 2013 14:20 

ahojky,

také všechny zdravím....a hlásím, že žiju :D

drobku: není to malinko brzy ?? Vždyť to ještě není ani 14 dní...mně dr. Vraný dokonce řekl 3 týdny tekutou

a jsem ráda, že jsem to dala, protože na tekuté se hubne nejvíc

váha po operaci 104,5

PříspěvekNapsal: 06 srp 2013 19:42 

Zdravíčko ve spolek,

tak hlásím, že jsem dnes absolvovala poslední vyšetření z tzv. kolečka, a to psychologa. Čekala jsem, že to bude tak na hodinku, jak mi slibovali v telefonu, ale k mé smůle to trvalo téměř 3 hodiny :roll: Necelou hodinku jsme si s paní psycholožkou povídaliy a pak na mě vytasila 2 testy osobnosti: jeden skoro 600 otázek a druhý cca 70 něco podobného jako iq test tj. doplň chybějící obrázek. Tak mě hned oblilo horko ... odjakživa nesnáším testíky :mrgreen: Mno jinak všechna ostatní vyšetření jsou OK. Tudíž brzy očekávám termínek operace. Doc. Holéczy slíbil, že to bude v září, tak doufám, že svůj slib dodrží :mrgreen:

Bájo večer všem a hodně shozených kileček taktéž :D

Obrázek

30 let, 166 cm, svobodná, bezdětná
24.4.2013 ... 1. konzultace Doc. Holéczy, Ostrava - Vítkovice
22.7.2013 ... obezitolog + nutriční terapeut, Ostrava - Vítkovice
2.8.2013 ... spirometrie + ultrazvuk břicha, Hornická nemocnice Karviná
6.8.2013 ... psycholog, Havířov
13.9.2013 ... TUBU při 139 kg, Ostrava - Vítkovice, Doc. Holéczy

PříspěvekNapsal: 06 srp 2013 22:07 

Delli píše:
Ahoj, po dlouhé době všechny zdravím, nakukuji, ale moc nepíšu

čtu, že se tu píše o Mostišti, včera mi psala kamarádka, která tam byla ve středu na konzultaci a hned dostala termín na 21.8.
chtějí po ní jen gastro a předoperační...

docela mě to překvapilo, je v Mostišti normální takto rychlý termín? Bez kolečka které známe?

Dobrý den, já jsem byla v Mostišti koncem června a termín máme se sestrou za týden - 13.8. takže taky rychlovka.
akorát nervičky začínají pracovat....ale jdeme dvě tak se snad podržíme, zajímalo by mě jestli jste to že jdete na operaci řekli třeba známým, kamarádům?? Díky za odpověď.

PříspěvekNapsal: 07 srp 2013 06:47 

Dobré ráno vespolek!

Bediveto
To je indivindi - někdo zatlouká, někdo řekne :roll:
Rozmysli si to: Budeš rychle hubnout, budeš mít na talíři sotva desetinu toho co dřív - budeš furt kličkovat a vymýšlet si důvody? Já to teda řekla rodině, kamarádům a manžel to vyslepičil i tomu zbytku - zubařce, trafikantce, bývalé masérce :mrgreen:

Každý je svého štěstí strůjcem

PříspěvekNapsal: 07 srp 2013 07:56 

Ahoj holky, byla jsem na bandáži v roce 2010..............zhubla 26 kg......pak otěhotněla a ted po porodu úspěšně tloustnu :evil: jsem naštvaná..........přemýšlím o doplnění bandu, leccos mi tam už krásně proklouzne-ale už jsem byla jednou a moc to nepomohlo......tedy už před těhotenstvím. Máte s tím některá zkušenost? Je to vůbec k něčemu??? dĚKUJU!! :roll:

14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno

PříspěvekNapsal: 07 srp 2013 07:57 

Krásné ráno po probouřené noci! ;-)

Obrázek

Motto: kdo nechce, hledá důvody... kdo chce, hledá způsoby...

termín tubu: 26.1.2012, MUDr. Šimoník-Mostiště při 125,6kg
18.9.2013, abdominoplastika + paže, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
4.12.2013, převisy stehen-ex, MUDr. Jelínková-FN Bohunice Brno
Obrázek

PříspěvekNapsal: 07 srp 2013 09:58 

Bediveto, za mě to vykecali druzí, takže mám už rozhodnuto. :-) Ale i u lidí, u kterých na jistotu vím, že o mé operaci nevědí, to nějak nehodlám tajit. Nechci mít kostlivce ve skříni a pamatovat si, co jsem komu řekla. Nerada hraju tajemné hry, jsem člověk přímý, takže když se někdo zeptá, odpovím mu.
Ale ne každému se to přiznání vyplatilo, to se tady můžeš dočíst. Lidi jsou zlí a závistiví a bohužel zhubnutí jě věc, kterou ne všichni zkousnou. Takže budou vykládat, že abys zhubla, potřebovala jsi operaci. A když hubnutí nepůjde, budou říkat - ani operace jí nepomohla. Prostě u některých lidí neexistuje dobré řešení, jen špatné a míň špatné. Je to na zvážení a na tvé povaze, zda říct, či neříct.

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky :-)
- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to :-)

PříspěvekNapsal: 07 srp 2013 10:07 

Hubnulky, chci se vás zeptat. Je tady mezi váma některá, která si ty kila nosila celý život? A pokud ano, jak probíhal hubnoucí proces, jak moc se tělo bránilo?
Nebo jste se všechny navracely do štíhlých těl z dočasné tloušťky?
Dneska jsem po opce šestý týden, po přechodu na kašovitou šlo dolů už jen kilo, po přechodu na normální stravu to jde po dekách a skáče to sem tam. Nechci skuhrat, vím (doufám), že se to rozjede a že ten prvotní úbytek na tekuté byl obrovský, tělo se musí vzpamatovat. Jen si prostě moje mysl neumí představit sama sebe bez těch kil, byly se mnou celý život.
Proto se ptám, kdo tady má podobné zkušenosti a jak to hubnutí šlo.

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky :-)
- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to :-)

PříspěvekNapsal: 07 srp 2013 10:21 

Drobek:

Nezoufej, i když se váha zastavila, mi šla dokonce po operaci i o 2,5 kg nahoru... tělo je zmatené... já jsem ale pacientka z Vítkovic a my máme jiná stravovací doporučení...jíme rovnou tuhou stravu...vidíš na mém metříku, kolik jsem zatím zhubla, jde to pomaleji, než jsem čekala, ale říkám si, že vše má svá plus a mínus... Bypass nemám, tak nemohu říct, zda je pro Tebe tuhá strava brzo či ne... ale drž se doporučení lékařského týmu, který Tě operoval, asi tak :wink: přeji pevné nervíky :D

Obrázek

PříspěvekNapsal: 07 srp 2013 10:50 

ahoj všichni, chci se pochlubit. Váha mi stála skoro měsíc, byla jsem úplně zoufalá, ale poslechla jsem zkušenější. Začala jsem o úplňku tekutou a pokračovala ještě den. Váha se konečně rozběhla a dneska v práci jsem si dala jen tak nohu přes nohu! To se u mě nestalo asi 10 let.Takže - velký důvod k radosti. pa Julie

51 let, báječný manžel, 2 dospělí synové, kocour a labradorka ...... sleeve resekce 20.5.2013 Turnov

Motto: "Vstanu z popela..."

PříspěvekNapsal: 07 srp 2013 11:02 

Ahojte
všem moc gratuluju k úspěchům a držím palce!!

DEV jak dopadla kontrola ? nebo teprva pojedeš ?
A přikládám svojí maličkost :) https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 5847_n.jpg

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

PříspěvekNapsal: 07 srp 2013 12:13 

Pěkný den všem vespolek! To Jitka H.: Přes to, že zatím nejsem po operaci (čeká mě plikace 15.8.), ráda bych ti napsala svůj názor. Svá kila nosím celý život, ke všemu jsem dost vysoká, takže vyčuhuju vždy a všude..většinou i mezi chlapama.:-D. Ale naučila jsem se je nosit, jsem to prostě já, pokud se někomu pohled na mě nezamlouvá, ať čumí jinam.:-P. Jenže na vloni na podzim jsem dosáhla hrozivých 149 kil a to už mě zarazilo. Takže jsem se i díky tomuto fóru objednala v lednu do Prahy do ÚVN, to jsem měla nějakých 145 kilo. Oběhala jsem si kolečko a v březnu šla k obezitoložce. Naivně jsem si myslela, že půjdu na opereaci, ale ouha...musíte nejdřív zhubnout. Trochu jsem byla naštvaná, ale...ono to najednou šlo! Mám dole skoro 14 kilo. Musela jsem se trochu naučit disciplíně, nepřežírat se. Ale..jsem na sebe pyšná. A hlavně..měla jsem čas si srovnat v hlavě, co chci a nechci. Nechci mít nemoci z tloušťky, nechci se oblíkat do šílených hadrů, protože co si budem povídat, čím menší, tím lépe oblečení vypadá. Chci se cítit dobře, být se sebou spokojená, chci se moci pořádně hýbat. No, nějak jsem se rozepsala, tak to shrnu..Jasně, že se trochu bojím operace, ale to je asi normální, ale na svůj hubenější život se fakt těším. Nepotřebuju mít 80 kilo, za každé po metrák budu šťastná a spokojená. Ty máš po operaci, užívej si hubnutí a rozhodně se neboj toho, že budeš jiná...Jen tvoje tělo. :wink: Hezké dny a hodně zhubnutých kil! Jana

27.3 dokončeno kolečko
15.8. plikace ÚVN Praha prof. Kasalický, v den operace 132 kg
Metřík dokončen 19. 5. 2014.
...a mašinka ještě kousek popojela..
7.1. 2015 abdominoplastika
http://redkvicka7.rajce.idnes.cz/Redkvicka

PříspěvekNapsal: 07 srp 2013 12:14 

Zapomněla jsem pochválit zakletou...Moc ti to sluší. :wink:

27.3 dokončeno kolečko
15.8. plikace ÚVN Praha prof. Kasalický, v den operace 132 kg
Metřík dokončen 19. 5. 2014.
...a mašinka ještě kousek popojela..
7.1. 2015 abdominoplastika
http://redkvicka7.rajce.idnes.cz/Redkvicka

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 2841, 2842, 2843, 2844, 2845, 2846, 2847 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina