všem přeji krásné ráno
opět jsem dneska vlezla na váhu

stále se utvrzuji v dojmu , že si ze mě zkrátka dělá p@del , jinak to není ani možný

v sobotu 145,2 , v neděli 145,4 a dneska 144,8

zvažuju koupi chytré váhy , ale zase si říkám jestli to až moc nehrotím . Ovšem na druhou stranu , zjištění že jde dolů tuk , ačkoli celkově váha kolísá , by mě docela uklidnilo

ještě uvidím , třeba mě to harašení přejde
Petka1957 ty bandáže jsou fakt metla

nevím , když píšeš že jsi v jídle disciplinovaná a vzhledem k věku ( metabolismus už po 40roce značně leniví ) , bych možná spíš uvažovala o bypassu . Uvidíš jak se rozhodneš , tady je toho spousta k pročtení . Opravdu k nezaplacení jsou zkušenosti , těch co s tím už prakticky nějakou dobu fungují , člověk pak má mnohem lepší představu a spíš ví co může čekat . Držím place
Petulka1650jakou značku proteinu přesně máš ? To co pije manžel , je docela hnus . Že to dvakrát nevoní bych i zkousla , ale ta chuť

to je jak mouka s vodou a něco co má imitovat banán . S tím cvičením je to jak píšeš , v kardiu se sice spaluje tuk , ale zase když má člověk svaly , má vyšší bazální metabolismus a spaluje i když jen sedí na zadku . Ideální by bylo střídat to , ale já si nějak neumím představit , že si 5-6x v týdnu najdu čas na min hodinu svižné chůze v tepovce a do toho ještě posilovat .Teď jsem krátce po operaci , jizvu mám přes půl břicha a i při chůzi je to ještě dost cítit , takže než se dám do kupy o nějakém extra pohybu se nedá mluvit , no a pak zase naskočím do kolotoče práce , domácnost ....vidím to živě a v barvách A taky to chce fakt pořádně jíst , dostatek bílkovin , aby tělo nemuselo šetřit a nebralo ze svalů , ale z tuku a nějaké ty sacharidy , aby mozek mohl pracovat . Alchymie hadr