pěkné poledne přeji
i když tady je už od včera relativně hnusně , no aspoň si člověk od toho vedra na chvilku odpočine .
fany jak píše Annax , 5 porcí po beriatrické operaci je málo a tělo to spíš utlumuje ,než aby ho to nutilo spalovat . Musím zaklepat , mám štěstí a nutriční kam docházím je hlava otevřená . Sama se až zase tak moc nespoléhám na to , že za mě bude z počátku hubnout menší žaludek a i když je to občas makačka , tak denní příjem držím na 6-6,5tic kj . Níž nejdu , je pravda , že díky tomu hubnu mnohem pomaleji než většina tady , ale beru to s ohledem na budoucnost . Tělo je totiž pěkná mrcha a jak si na málo zvykne , dokáže pak z opravdu mini přijmu žít úplně v pohodě a dokonce i ukládat . To jsem si zažila už před operací . Jedla jsem prakticky jen 2x denně snídaně a večeře , sem tam na oslavě či svátcích jsem si dopřála a dopracovala to ke 150kg

A pak taky trochu uvažuju , co budu dělat až přijde čtyřicítka a metabolismus začne zpomalovat

, no do té doby snad něco vymyslím , ale tuším že nic jiného než pohyb to nebude
že bych ten úplněk taky zkusila

no uvidím jak vydržím , zítra se možná pochlubím , tedy jestli bude čím