Ahojky,přeji krásné ranko

Jsem nějak rozlítaná a nestíhám sem už tolik psát,ale nakukuji téměř denně.Včera jsem nestihla reagovat na tu atmosďéru tady.Musela jsem letět do práce na noční.Tak tedy musím teď.Stejně tak jako Roman jsem zpětně listovala co že to ta Loty napsala,že se do ní Fiona tak navezla a opravdu jsem také nic špatného nevyčetla.Tedy:
Fiono:Bylo to vážně zbytečné takové jednání
Ines: Super napsáno,plně souhlasím s tvými písmenky.
Loty: Buď v pohodě,nic si z toho nedělej.
Tolik k této záležitosti.
Majulka:Já jsem také operovaná v Iscare.Mám ale Tubu.Já si stála za svim a nenechala jsem si vnutit Band.I za cenu,že jsem změnila ošetř.lékaře.Mudra "M" mi nějak nesedla byla protivná že jsem chtěla tubu.Teď mám primču a jsem max spokojená.Pravda,nemám žádný probl.Dokonce mi nabídl,že na další kontroke domluvíme bříško.To budu mít jako dárek k ročnímu výročí opky.Tedy prý když budu šikovná

Jinak k těm opkám, já také doporučuji Tubu.Jsou s ní větší úbytky a nenší problémy.No ale jak už psal Romča s Barčou je to individuální.Já od začátku s novým žaludkem neměla problém.Nikdy jsem nezvracela,žádný problém s refluxem.Můžu u jídla klidně ležet a nic se mi nevrací a žáha,to od opky vůbec nevím co je.Jsem 4 měs.po opce a mám dole téměř 29kg.Už jen 30dkg mi chybí do nadváhy.Byla jsem přitom na hranici 2.a3.stupně nbezity.

Doma manžel a 2dcerky, 12 a 10,5roku
25.1.2013-Konzultace ISCARE, 120,6kg/60%tuk

,přidělena Mudr.Malčánková
10.4.2013 termín TUBU prim.Svoboda.nástup se 114kg.
Reoperace "Baypas": Jablonec 9.2.2016