Ahoj lidičky,
jsem už doma od soboty

Tak mám to zasebou bez nějakých komplikacích.Hned po vyspání s nárkozi jsem už chodila sama ,žádné závratě,zvracení. Bylo to tam fajn. Pěkně se omně starali .Mněla jsem pokoj s telkou a koupelnou ,tak to pěkně utíkalo.DĚKUJI MNOHOKRÁT VŠEM CO SE OMNĚ STARALY V MOSTIŠTI .Piju jen čaj a 2 vývary za den a mám to vydržet celí měsíc.Netušila jsem jestli to zvládnu ,ale musela jsem se zvážit a mám 7kg dole tak jsem nadšená.Pokuď někdo váhá nebo se bojí tak se nebojte ,už jen ten pocit že jsem lehčí je
UŽASTNÝ SKVĚLÍ OHROMNÝ. NO NEMŮŽU TO ANI POPSAT.Určitě jste zažili nadávky, posměšky,odmítání,nepochopení,zdravotní potíže a v mém případě zato si samozřejmně můžu sama že jsem se prožral na 123kg ,ale když jsem cvičila snažila to změni nešlo to tak snadno a všechny kyla se vracela dvojnásobek nahoru ,ale co vám tu budu vyprávět proto jsme šli do takovích operacích.Schválně jsem se vážila a mám 7kg dole a doufám že to půjde toho víc dolu a nebudu nabýrat.Prostě lidičky mně je SKVĚLÉ

26.8.2013 gastro
27.8.2013 sleeve gastrectomii