BarčaNo, tak byla jsem na kontrole v nemocnici a dr. mě pochválil, říkal, že ten úbytek je odpovídající těm 3 měsícům od operace a ještě tvrdil, že je to ta horní hranice, jakou by si on představoval...já jsem taky skleslá, že to nejde tak jak má...dílem je to tím, že ne vždy jsem přesná ve stravování a spíš porce jím tak od oka, žaludek si sám řekne, že má dost... váha mi dycky trochu klesne, třeba o 0.5 kg a pak mi zas stoupne...a pak se to za 4 dni ustálí... a pak zas o půl kila dolů, 4 dny boj a tak dál...
Taky tomu budu muset jít trochu naproti...zatím vážím hodně a stydím e jít na bazén, opravdu se stydím, takže mě napadly ty stoly...musím si to ještě srovnat v hlavě...
Měla jsem velká očekávání a jde to pomalu, no... nejvíc jsem zhubla na zadku a nohy, to poznám... ale ksicht a břicho ani ne...mám navíc androidní typ obezity, to je fakt peklo... už jsem si říkala, jak na Vánoce obleču starý kabát a houby, potupně jsem nesla v pátek do správky kabát, o kterém jsem si myslela, že už ho v životě nebudu muset obléct, ach jo

Pro mě bude zázrak dostat se do Vánoc tak na 115 kg...nevím...
Dr. Bolek mi říkal, ať se furt nevážím...a že mám být hlavně v pohodě a dodržovat nastartovaný systém... Vím, kde mám mezery, ale hlava si to ne a ne srovnat... třeba někdy sladké a tak no, naliskala bych si...