všem přeji nádherný večer
Andre to je pracovní veleúraz , ať jsi brzy fit
Ines38 krásně jsi to napsala , asi si to vytisknu a nalepím do skříně kde mám schovanou váhu . Pokaždé než na ní vlezu , pečlivě přečtu . Když ono to člověku nedá , nesrovnávat se . Ovšem zase se tomu poddávat , to taky nemá smysl . Víc to pak člověka táhne dolů . Zase na druhou stranu , ono možná čím víc o to menší tělo člověk musí bojovat , tím víc si pak možná i váží a víc se snaží si ho udržet

sama lezu tempem slimáka

ale zase se musím pochválit , co kg to prakticky cm v pase , za což z velké míry asi vděčím tomu , že opravdu hodně přemýšlím co a kdy do té pusy strčím . Za jedno abych hubla a z čeho mám opravdu vítr je podvýživa , ne snad že bych umřela hlady

spíš abych si tělo nenavykla na opravdové minimum , to bych se pak mohla jít klouzat . A jak psala Annax , každý pohyb který nám dělá radost se počítá a je jedno jestli se dělá jen jednou za čas nebo pravidelně . Když to vezmu , tak vyjma manželský povinností nedělám pravidelně žádný pohyb

ale po schodech chodím pěšky , tedy nahoru ( to je dobré na srdce ) dolů jezdím výtahem ( to je zase prý dobré pro kolena

) pak chodím s dětma do lesa , občas do bazénu , prostě dělám co se mi zrovna chce . Jediné čemu bych se opravdu chtěla věnovat pravidelně je třeba jóga , kalanetika nebo něco takového . Něco u čeho bych se pěkně protáhla .