Holky, ale nemuzete se nam divit, ze se informujeme jak dal, tim rozhodne nechvalim Herbalife!! .. i po operaci lidi ruzne hubnou a vy jste mely vicemene po pul roce dohubnuto do sve idealni predstavy ci konce metriku. Pak je tu druha skupina, ktera po pul roce je sotva v puli cesty, vaha se sotva hybe, tak hledame varianty.. Melsept prokazala, ze i pri Vitkovickem jidelnicku se krasne hubne, ja jim taky vsechno, ale moje telo proste takove ubytky nema, i kdyz i tak jsem moc spokojena..
Pred operaci jsem patrala na youtube a poslouchala rady jak doktoru, tak pacientu hlavne z USA. A moc dobre si pamatuji, jak pan doktor rikal, ze moment, kdy se vaha zastavi je i okamzik proto, aby se clovek zastavil a zamyslel, jestli nekde nedela chybu a ji opravdu tak, jak ma.. no a myslim, ze v teto fazi se nachazim i ja, i Dejna a jiste i mnoho dalsich.. smutne zavidime vam, co mate po pul roce vicemene hotovo, pro nas ostatni mozna nastal okamzik trosku ubrat sacharidu, pridat proteiny a pohyb.. no Good luck..

.. takze tak..

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny
http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/