Ahoj všem po dlouhé době.
Holky, já jsem totál v kopru

už nevím, co dělat. A potřebuju vaše rady, typy, pomoc...
Jsem po bandáži (říjen 2009) a dnes mám o několik kilo více, než před zákrokem. Band mi prostě nefunguje tak, jak má... necítím plnost při jakémkoliv jeho doplnění... a já nejsem ukázněná, nedokážu jíst minimální porce, když mám pak hlad.... Holt nemám žádnou vůli

a taky občas zvracím, bolí mě žaludek a dr. říkal, že mám pootočený port... Myslela jsem, že band bude "stopka", která mi řekne DOST, ale mám pocit, že můžu jíst stejně jako před ní. Už jsem z toho daněk a hlavně na nervy. Vždycky se vyprasím po porodu. Během těhotenství zhubnu, pak v šestinědělí jsem jako "prase na výkrmu" - mám neskutečné přírůstky.
Četla jsem tady spoustu příspěvků o reoperaci. Myslím, že bych to chtěla zkusit a hlavně, že bych to potřebovala. Sama zhubnout nedokážu a band nefunguje... Můžete mi, prosím, říct, kdo jste reopku absolvoval, jak to probíhalo, zda-li bylo obtížné přesvědčit doktory k tomuto zákroku, jaké zařízní se vám zdá pro tento zákrok ideální... apod. Moc a moc díky za pomoc. Sama se v tom plácám už hodně dlouho a začínám z toho mít pěkné splíny.

40let, dvě děti, chápající skoromanžel
10/2009 bandáž Iscare
18.2.2014 bandáž pro obtíže odstraněna, Jablonec n.N.
23.5.2014 R-Y bypass prim. Vraný, Jablonec n.N
a uvidíme.....