Ahoj lidi,
jsem tady nový, už se na sebe nemohu ani podívat, vzhledem k tomu, že už si nevím rady jak zhubnout, tak jsem navštívil webové stránky ISCARE, a snad díky spolupráci s klinikou se mi podaří zhubnout a hlavně udržet si váhu. Zhubnout problém asi není, ale udržet..
Dovolte, abych se Vám představil, je mi 32 let a bydlím v Praze, pracuji v bance, takže celý den sedím, ale mám psa, takže 3x za den jsem ve Stromovce - aspoň něco.

Měřím 189cm a vždy jsem vážil okolo 100kg, ale poslední dva roky jsem se dostal , až na váhu 148kg

Přestal jsem cvičit - kdysi jsem pravidelně chodil na spinning, areobic a moc rád jsem plaval - toho všeho jsem nechal. Spin a aerobic neudýchám, a do bazénu? No tak tam mě nedostanete, nerad se ukazuji v plavkách. Ještě tak na dovolené nebo v létě někde na přehradě nebo lomu...
Tak jsem tady a snad do léta budu o něco menší...
Pochopitelně uvažuji o operaci žaludku.
Ve středu mám první konzultaci tak uvidím co se dozvím. Dotazníky jsou vyplněné, jídelníček pravidelně zapisuji, což jsem zjistil, že je strašný jak se stravuji a asi málo - no uvidím. Každopádně bych se tak během roku, roku a půl dostal na 90kg, to by bylo super.
Tak se mějte a pokud mě tady vezmete mezi sebe tak Vám zase tady něco napíšu.

Andrew
Operace plánovaná leden/únor 2013