Dobré odpoledne všem
zdravím všechny, co mají před operací anebo na ní zrovna jsou a držím jim palce.
Chci se zeptat na problém, který mě trápí, i když budu patlat okolo nepříjemných tělesných projevů. Ale kde jinde bych se měla zeptat než tady, že? Takže teda do toho

: Jsem 23. den po bypassu, na kašovité stravě, ale mám problémy s nadýmáním a nedokážu vysledovat, co ho spouští. Pak dostanu takové křeče, až mi stojí chlupy po těle a začne mi být zima. Poprvé se to stalo v úterý odpoledne a nepřešlo to do rána, trvalo prakticky celou středu. Dnes ráno jsem byla na velké (s tou mám problémy od opky takřka trvalé), zbavila jsem se větrů

a bylo mi dobře! Asi jsem se radovala moc, protože teď odpoledne to přišlo znova. Moje strava:
6,45 - deci vlažné vody na zapití prášků
7,20 - půl banánu rozmixovaného se 2 lžícemi bílého jogurtu
8,20 - 2 deci Caro vital (kvůli vláknině)
11,00 - 100 gr rozmix. jablka
13,00 - 100 gr rozmix. kuřecích prsou na rajčatech (udušených ve vodě)
14,00 - 1 deci rozpustného kafe s mlékem
16,00 - 1 nutridrink
mezitím piju, většinou naředěnou mrkvovou šťávu s vodou, ale tu piju od opky a dělá mi dobře.
Je pravda, že skoro celý den sedím u PC, mám moc práce, ale stejně. Špatně mi začalo být okolo 15,00 hod, vnutila jsem do sebe ten nutridrink, ale pak to začalo. Jednak mě trochu pobolíval žaludek, ale nejhorší jsou křeče okolo pupku.
Máte někdo podobné zkušenosti nebo jsem zase nějaká vyjímka? Přijde vám to normální?
Díky