Ahoj a všechny moc zdravím a děkuji moc Ivule,Lotynce, Mattoni a všem ostatním. Jsem po operaci ve Valašském Meziříčí 19.11. Jsem po plikaci a operoval mně Mudr. Bednář. Opravdu strašně šikovný doktor a hodný. Jen mně řekl,že se na operaci strašně těší,že nevážím tolik kg.,že do bude brnkačka,že nebudou játra křehká,že se mu několikrát stalo,že musel pacienta zavřít a neoperovat. Mám prý žaludek jako žížalu. do 80ml. Ptala jsem se ho i jak je to,že se někomu plikace rozmotá. Tak mně řekl,že se to nerozmotá,že někdo udělá stehy na žaludku širší a tím pádem,že mezy těma stehy se to jako svěsí. Nevím jak bych to vysvětlila.Jsou tam mezy stehy jakoby vaky. Ujistil mně,že on dělá ty stehy hodně vedle sebe,aby to nevzniklo.Byla jsem v nemocnici Od pondělí do pátku a operace byla v úterý. Jen jsem se zeptala,jestli bych nemohla jít domů,tak řekl,že jo,že každý chce operaci před vánoci,že mají hodně příjmů na operace. Na JIP jsem neležela,že nebylo třeba. Hadičku v břiše jsem měla do čtvrtku. První den po operaci jsem trochu jen zvracela jen hleny. Ještě vydržte. Hned napíšu váhu.

Taky nemůžu spát vůbec. To je asi po narkoze jak někdo psal. Byla jsem dehydrovaná jak jsem přijela domů z nemocnice a strašně mně z toho bolela hlava. Nic jsem do sebe nemohla dostat. Vraceli se mně št'ávy i v noci i v nemocnici. Tak naštěstí jsem si koupila kapky EMULIPS FORTE a hned je mně lépe. Obrovská úleva.Je to jen z čistých čínských bylin. Můžete se podívat na netu. Já si to kupuji Super. Váha před operací 92 kg. při nástupu 87 kg. a dnes 82 kg. Pokud vám nevadí,že nemám metřík,tak budu určitě pravidelně psát a cokoli se ptejte. V nemocnici jsou krátké čekací doby a přístup perfektní. Je tam nový primář je taky super. Takže neváhejte a mám tady vyřídit,že kdo chce na operaci na bariatrii do Valašského Meziříčí má se ozvat. To mám vyřídit od pana primáře z chirurgie.