Janka 777: Když ty sis vybrala na vytržení zubu nejhorší možný čas, přímo při úplňku, to se nediv, že se to nehojí.
S těmi prášky, nevím, jestli se to tluče s narkozou, ale já měla před dvěma lety gynekologickou operaci a v nemocnici mě chytla osmička, dala se do pohybu a bolela jak čert. Den před operací jsem nemohla spát, ne kvůli strachu, ale kvůli bolesti zubu. Šla jsem za sestřičkama a ochotně mi daly nějaký prášek, po kterém to polevilo. Nic neříkaly, že by se to před narkozou nesmělo.
Druhý den mě operovali, na JIPce pak píchali morfin a zub byl tím pádem taky oblbnut. Ten morfin mi píchali asi 3 dny, i po převozu na normální pokoj. Po skončení injekcí na bolest se zub opětovně probral a bolel víc, než to, co mi operovali. Sestřičky už mi večer automaticky dávali prášek, abych mohla spát. Už z nemocnice jsem se objednávala k zubařce, ta to pak dořešila, ale pamatuju si, jak jsem si říkala, že taky nemůžu mít nic jednoduché.

Paradoxně pooperační péče ten zub utlumila líp, než bych já dokázala nějakými brufeny a valetoly, takže se toho neboj. Jen to nahlas při příjmu.

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky

- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to