Ahoj lásky moje...
Od včerejška odpoledne jsem doma, ale s drenem..

teče, a teče a teče--- no ve středu tam zase jedu na kontrolu, jsem zvědavá jak dlouho jeste s tou kabelkou budu chodit, jsem z toho uz vyrizená... o tom jak mam zrasený pánení kosti a žebra ani nemluvím, to od toho stahování.. ale je to potřeba tak to nejak preziju, jen ten dren, bože božeee
No, chtěl si me tam nechat aspond o uterý, ale doma uz byla situace bezemne proste nezvladatelná, a to slo jen o moji pritomnost, nejde o to ze bych musela neco extra delat.
Jinak.. je tam zkrátka hematom na ultrazvuku se potvrdil, a nikdo neví jak dlouho se bude vstřebávat. No... ne, nemuzu mit nic jednoduše

) ale to zvládneme, musíme... achjo, vydrzim vsecko na svete jen uz se chci zbavit oho drenu. I kdyz vi, ze je moc dulezity ho mít, dokud odvádí..
no.. jinak bříško... jsem prostě nadšená, neskutečne stastná, proste je to obrovská zmena, a moje brisko vypadá jako by nikdy nebylo takové jaké bylo, já vypadam jako bych nikdy nemela 132kilo... jsem hrozne stastná, bolavá, ale stastná.
Markaro
já tam ve stredu jedu, ty jdes na operaci zítra, ale budes na JIPce, jestli chces muzu se tam za Tebou zastavit... domluvim si to. Jen nevim jestli budes mít náladu a hlavne preju hodne moc stestí!
No a pro Ty co tak strasne zajímá jak vypadá moje bříško, pisnete mi Sz pošlu vám odkaz na fotku

dekuju moc za podporu, jste proste moje zlata!!!!!
29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../-62kg.