Borůvečko při plikaci se nemusíš bát, že se Ti nějaké jídlo dostane někam do záhybu a bude zlobit...to není možné. Žaludeční kyselina si to ohlídá a rozloží a pošle dál. Jó, kdybys měla bandáž, tak to problém je.
Borufko, buď si hlídáš mililitry či gramy, podle konzistence jídla. U tuhé, samozřejmě, gramy.
Romčo Kilberg pár foteček bude, jen jsem ještě nekoukala, kolik jich bude použitelných...Bossák na začátku nebyl, zařizoval něco jinde, takže jsem foťák hodila do placu, co na něm stvořili, to teprve uvidím...mám totiž tak pokroucené a nejisté prsty, že nedokážu spolehlivě ovládnout spoušť...na konci už fotil Bossák, jenže to už byla pryč Hanaka. Tak doufám, že aspoň jedna fotka s ní bude povedená.
Zakletá to byl Tvůj dotaz na Studentku? Bohužel jsou pevná pravidla...míti už po operaci a znát se osobně alespoň s jedním človíčkem fóra. O přístup se žádá Lolinka skrze SZ, chodí sem teď málo, tak když by jsi pak čekala dlouho na její odezvu, písni mi a já ji na to upozorním jinou cestou..............to se týká všech, kteří si na Studentce chtějí založit svoji galerii.
Tahle pravidla jsou tak přísná proto, aby se nám tam nemohl vetřít nějaký škodič. Což se dřív stávalo.
_________________  60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91... 6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014
|