Ahoj holky a kluci,
tak jsem doma z Olomouce, školení bylo super, jen ten konec

při nastupování do firemní dodávky, jsem zvesela naskočila a hlavou přímo do rámu auta a tak jsem zase z auta vyletěla ven a viděla všechny hvězdy v této galaxii, naskočila mi boule ale tu jsem zarazila, tak paroh nemám,ale bolí to jak svi.., v noci jsem dostala rýmu a ještě mě bolela hlava, tak jsem se vůbec nevyspala

dnes dobrý, jen když déle stojím na místě tam mám motolici taky mě bolí rameno, to jsem si při své skotačení asi hnula,ale nevím o tom, asi jak jsem padala, nebo co

Poslední dobou se mi fakt daří, minulý týden jsem chtěla upéct brusinkový chleba z Ikea a zjistila, že jsem nejspíše při poslední pečení vyhodila mýchací hát z pekárny

naštěstí se mi povedlo na netu najít náhraní tak už ho mám doma, pro jistotu 2 kusy

Jo a jak jsem se ubytovala v hotelu a chtěla se natáhnot na postel tak jsem zjistila,že nemám nic na spaní, měla jsem cca 10 ks kalhotek ,ale košily, nebo triko žádné, asi jsem čekala, že z z toho školení poto.. ale spát nebudu
Přeji všem hezký den a fóru ať už frčí

8.9. tubu při 157 kg ÚVN prof.Kasalický,nejvyšší váha 185 cca
Jakmile se před námi jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Ale tragédií je, když pořád hledíme na ty zavřené a nevšímáme si těch otevřených.