Jasně, gastroskopie je jen nepříjemná, protože se člověk trochu dáví a špatně se mu dýchá a kolonoskopie je taky brnkačka, tam je zase nepříjemná taková slabost a podlamování kolen po zákroku. Proto se tam musí chvíli ležet, aby člověk odešel po svých a rovně.
Takže i pro mě obojí jen nepříjemná záležitost, bolest rozhodně ne a když, tak jen tak mírná, že jsem tomu nepřikládala význam. Při obojím jsem sledovala monitor a důležitý pro mě byl výsledek!
Jeníku já jsem si, samozřejmě, všimla podpisu pod metříkem a vím, že seš starší, jenže chlapi v tomhle věku vypadají líp, než ženský a navíc jim ještě pracuje dobře metabolismus...vidím to na manžovi, je o rok starší, když mu nasadím dietní režim, on zhubne 3 kg a já při ani ne polovičních dávkách jdu nahoru. Pro mě jsi ještě mladík, nehledě k tomu, že chlapi prý jsou kluky až do pozdního stáří a pak se vracejí k věku batolecímu

.
Ale máš pravdu, člověk je tak starý, jak se cítí...v tom případě jsem čerstvě postpubertální...jen ta tělesná schránka jaksi chátrá a nenechá si už domluvit

.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014