Karkulka:
úplně rozumím tomu, co píšeš. Není to tak dlouho, co jsem cítila to samé, co ty. Nezoufej, neházej flintu do žita, nevzdávej to, určitě je někde nějaká možnost... Myslím, že pes je zakopán v "zázračné kličce". Hodně holek po tubulizaci, plikaci nebo zpackané bandáži, když nehubly, si nechalo udělat kličku nebo bypass a kila jdou dolů. Pomalu, ale jdou. Myslím na tebe a držím palce.
BettyK:
holka jedna nespokojená

23kg je pořádná porce. Představ si, jak vypadá 23 pytlíků mouky

a jak se s nimi dřeš z obchodu domů

Sama píšeš, že jsi obměnila šatník, plandají na tobě kalhoty... a ty "frfňáš"

Myslím, že pomalu, ale jistě směřuješ správným směrem k vysněnému cíli a to je super. Moc gratuluji, co už jsi dokázala. A také se mi velice líbí Tvůj blog, máš talent. Držím palce, abys brzy, byla spokojená, je-li vůbec možné, aby ženská byla spokojená

Opatruj se. papa
Amina:
drž se, myslím na Tebe, ať je vše OK.
Dev:
tak hurá, že se to ubírá dobrým směrem, i když je to ještě asi běh na dlouhou trať. Stále přemýšlím, jak je možné, že se někdy léčení tak nepříjemně zvrtne. Těšila jsem se, že si nechám "upajcnout" kůži na břiše, tak někdy za rok - rok a půl a zároveň mi primča zalátá mou obří břišní kýlu, ale nějak, když čtu Tvé patálie, ztrácím odvahu... Říkám si, že čert nikdy nespí a co se mě týká, tak když se něco může po..., tak se to po....

Moc na Tebe myslím, držím všechny palce a věřím, že se vyhojíš co nejdříve.

40let, dvě děti, chápající skoromanžel
10/2009 bandáž Iscare
18.2.2014 bandáž pro obtíže odstraněna, Jablonec n.N.
23.5.2014 R-Y bypass prim. Vraný, Jablonec n.N
a uvidíme.....