človíčku, já byla u docenta před rokem, 6. ledna. Dojela jsem taky někdy před desátou, protože jsem jela ze Zlína. nejdřív jdeš k okýnku chirurgie pro kartu, pak na ambulanci (anesteziologickou), ta je v té samé hale. Tam s tebou udělají takový přijímací pohovor, zkontrolují tvá vyšetření, popř. tě třeba ještě na nějaké pošlou (já musela znovu na EKG), změří ti tlak a, pokud máš všechna vyšetření, posunou tě do dalších dveří, tam už dostaneš nějaký náramek pro pacienty a jdeš na lůžkové oddělení. Na lůžkovém jsou hodné sestřičky a sympatičtí doktoři. Myslím, že jsem ještě dostala i večeři, po půlnoci se už nesmí pít, ráno tě budou brzy budit, sestry ti navlečou stahovací punčochy nebo ti zabandážují nohy. Pravděpodobně ti už večer řeknou, kolikátá půjdeš na sál, ale ono se to ještě může ráno změnit. Ničeho se neboj, bude to v pohodě. Na jipce se taky starají dobře, strávíš tam jeden den po operaci a druhý den dopoledne se vrátíš na oddělení. Každý to má po narkóze jinak, mě se nikdy nechce moc spát a po návratu na oddělení, pokud jsem neměla kapačku, tak jsem šmejdila po chodbě, protože mě nebavilo ležet, ale paní, co byla ten samý den na opce, tak ta pospávala i po návratu na oddělení. Ničeho se neboj, bude to v pohodě

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně