Kytičko...málem bych to prošvihla ti také popřát...jak jsem včera byla pro vysvíko a dělali jsem ještě písemky na další pololetí,tak jsem byla drobátko mimo ,bylo toho ted moc ,ale to mě neomlouvá sem zajít...moc ti přeji aby jsi to zvládla...abyses probudila krásně do nového života a hlavně byla pak spokojenější a štastnější...mooooooc ti to přeji..jinak já také když jsem jezdila na OBéčko,tak jsem si vždycky říkala,abych taky měla všechno doma v rychtyku kdyby náhodou jsem se nevrátila,ale taková jsem už já....taky jsem měla vždycky strach tak poprvé určitě ano,podruhé jsem šla už jako beránek

no ale vždycky už po opce ještě hned večer jsem byla na chodbě a pruducírovala se tam s tou bandaskou v ruce,no vždycky jsem jí neměla,asi jen po abdu,už ted nevím,je hrozné jak člověk ve 42letech už taky pěkně zapomíná...jinak je vidět,že máš asi sebou noťas...tak aspon se pak nebudeš nudit,já ho sebou neměla ani jednou,nevím jak to pak chodí,jestli ho někam uzavřou nebo zůstane někde uzamčen ve skříni..nevím jak to dělali holky na OBéčku,s těmi co jsem tam byla já jsme celý dni bud prospali,nebo prokecaly,tak nebyl čas ani pomalu na internet...a taky druhý den už většina jela domů,akorád ti co jsme byli z dálky jeli třetí den domů,ale druhý den už jsem si vždycky fénovala hlavu atd...připravena domů....až na abdo...to sem jako srna brna moc nebyla,ale šlo to....tak at ti opka dopadne na jedničku..pááá ILA