Hrošáčku..také je mi to líto,že ti to takhle dopadlo,ten můj doma by určitě zuřil vracet se pro mě skoro 300km ,ale nedalo by se nic dělat,já dostala od pana primáře papírek kde je napsáno jaké prášky nesmím před opkou týden brát,takže ty co beru na tlak tak ty určitě brát nebudu,jednou mi je i na OBéčku i sebrali,že je brát nemusím,ale po půl roce mi je vrátili zpátky,ale myslím si že když si je nevezmu tak si tého ani moje tělo nevšimne,mám ted tlak nějak v poho,mi nedávno došli tak než jsem se pro ně dostala k obvodáčkovi,tak jsem asi byla bez nich dva týdny a když mě měřil tak jsem byla až nad míru v pohodě,néé svých tradičních 150 až 200

,no ale musím se podívat jestli musím přestat brát ty na štítnou žlázu,to nevím jestli ty jsou tam napsané...
Kytičko...koukám na ten metřík a taky jsi dost kil nechala u nich v nemocnici.....takže krásné nééééé...jinak čekací doby taky jsem si užila,když jsem čekala na papíry,ale asi nikdy néé tak dlouho,ale za cenu smět jet hned domů,taky bych si počkala...to se znám....na něco se tě zeptám,byl tam v té době co jsi tam ted byla na Sadi-P....nebo mají všichni ted ty baypasy.....nějak se tu ted o nich vůbec nepíše....a nevíš jestli dávají tu hadičku do nosu u všech operací,nebo je to jen u baypasu...docela je to ted moje noční můra jak jsem se tu od tebe dočetla,že jsi jí měla od opky asi do soboty)))teda jestli jsem si to špatně nepřečetla...normálně jsem skoro strach neměla,bo jak mi nic takového na OB nedávali,tak na to koukám úplně jako na novinku,ale holky mi tu psali,že u Jablonce je to normální....jooo a ještě něco...to je najednou otázek...myslíš si,že jak té mé kamarádce našli v tom předop.vyšetření kámen ve žlučníku,že to bude muset jít nejdříve ven a pak až ta její vysněná opka od pana primáře.....mě teda tenkrát na OB nejdříve vyndali celý žlučník,taky si pomatuji jak jsem byla smutná,sem se tenkrát těšila hned na plikaci a čekala zázraky....a ono se mi to poposunulo,ale je to dobře,aspon jsem dala ještě něco před plikací dolů a tak trošku se mi odtučnily játra....jinak umím si představit tu radost,být už zase doma...můžeš pak na vyndání stehů u vás nebo musíš jet zase jen k p.primáři?