zdravím všechny bojovníky -výherce i začátečníky,.!!
Jsem tu zase po delší době,...a potřebovala bych radu,..plsssss
jsem skoro druhý měsíc po plastice břicha,kterou jsem měla trochu komplikovanou tím,že jsem po propuštění domů,.začala hodně hnisat,..a celý se mi to zanítilo,..chodila jsem skoro měsíc a půl na převazy a pročištování ,byla jsem na antibiotikách atd,...nic méně už jsem s toho skoro venku,..,včera jsem byla v Brně na kontrole a sundání stehů a bylo mi řečeno,že už si ho mám sundat,...at se líp zahojí jizva a hlavně že není třeba ho už nosit,...,ale nevím,...
Jsem sice ráda,že už ho nemusím nosit,..ale včera jsem ho na noc už sundala,.a dneska celý den fuguji bez pasu,ale problémje,.že už mám nafouklý břicho a vypadá to jak bych byla těhulka,..nevím jestli to je nateklý,.jestli tj normální,.nebo jestli to je špatně,....trochu to pobolívá,ale tj asi tím,než se to srovná,.mě spíše trápí to,.že už nemám ploché břicho jako na začátku,..,ale je dost nafouklé,...potřebuji se zaptat,.těch co to mají za sebou,.jestli s tím máte někdo zkušenosti????
navíc se mi nedaří dál jít s vahou dolů,....a to mě taky docela mrzí,...
Tak a jinak bych mooooc chtěla pogratulovat všem novým bojovníkům,...at se daří,...a v novém životě at je jen a jen krásně a líp než doposud,..a at jdou kilča hezky dolů,.!!!

30 let,..dcerka 10 let a druh 38 let,....nová láska v mém životě,...můj synek,.,který se narodil 7.2.2014 takže pokračování boje,.
20kg dole před opkou,... 2.11.2011 Tubu Turnov mudr: Hrubý -tak a snad je to nový a krásný začátek nového života,..