kytičko,
taky si dělám kafe půl na půl s mlékem, přesně kalorie nedodržuju, ale když vím, že sem k obědu snědla více kalorií, ke sváče si schroupnu syrovou malou mrkev.
Včerejší můj jídelníček: ráno 80 ml polotučného neochuceného kefíru, kafe s mlékem, voda, čaj, druhé jídlo, zeleninové ratatů ( 70 g), voda s citronem, třetí jídlo půlku malého dalamánku s lučinou a paprikou (70g), mojito bez alkoholu, voda, čtvrté jídlo půlka bio ochuceného selského jogurtu ( 80 ml) mojito bez alkoholu, voda s citronem, kafe s mlékem, páté jídlo druhá půlka dalamánku s tvarohem a v něm mix zeleniny (70 g)....voda s citronem a pokud mám odpolku tak se klidně najím o půlnoci bud nízkotučný kefír, nebo polotučné mléko (80ml) a mám co dělat abych to snědla

. Co dodržuju přísně jsou gramy a mililitry, půl hodiny před jídlem nepiju a začnu pít 40 minut po jídle, rozestupy mezi jídly 3- 3,5 hodiny. Maso sice dávám, ale je mi do žaludku maliko těžké. Naštěstí mi nedělá problém si jít hned po jídle lehnout, nic se mi ze žaludku nevrací, je to v pohodě. Ale jsem na začátku, vím, že za pár měsíců budu bojovat o každé shozené kilčo.

Neboj, váha se pohne

12.3.2015 konzultace Jablonec-pan primář Vraný, 168 kg
3.6.2015 operace, plikace žaludku, duodenální bypass, SADI-P
2.11. 2017 Abdominoplastika opět Jablonec a Mišák

5.6. 2018 modelace prsů, Brno MUDr Adlerová