besti přesně tak!!!!

Proč tedy nehubla, když jedla 5-6x denně? Jíst 3x denně jí primář řekl začátkem srpna, protože nehubla...
kytičko upřímně, tvé zprávy jsou polovičaté, styl jakým to píšeš může vyvolat v lidech, co se rozhodují jít na operaci, že je operace k ničemu, ale už nenapíšeš proč tomu tak je. Opravdu jsi byla tak moc v šoku, když ti primář řekl 3x denně jíst? Mě jsi napsala když sem popisovala svůj jídelníček, že by jsi potřebovala velikost porce 2x tolik. Pokud si to nesrovnáš v hlavě, k čemu slouží operace, nezhubneš. Každé tělo hubne jiným tempem to je veliká pravda, ale na R.Y. Bypass si šla s 153 kg a k dnešku ( beru to podle tvého metříku, který už v podpisu nemáš)) máš od ledna dole jen 18 kg. Vzhledem k tomu, že tvoje původní váha byla stejná jako moje, ti musím upřímně napsat, že je to fakt málo a 4 měsíční stopka v hubnutí není o tom, že se tělo srovnává s novým režimem. Nepodivuj se nad tím, proč 3x denně, víš sama moc dobře, proč ti to řekl, nelituj sama sebe, nefňukej a opři se konečně do toho

. Asi jsi překvapená, jakým stylem ti píšu, věř, že stejným způsobem přistupuju sama k sobě! I já potřebuju nad sebou bič a musela jsem si srovnat priority, jinak bych tu ted psala stejně neštastně jako ty

.

12.3.2015 konzultace Jablonec-pan primář Vraný, 168 kg
3.6.2015 operace, plikace žaludku, duodenální bypass, SADI-P
2.11. 2017 Abdominoplastika opět Jablonec a Mišák

5.6. 2018 modelace prsů, Brno MUDr Adlerová