fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 08 lis 2025 21:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3385, 3386, 3387, 3388, 3389, 3390, 3391 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 02 zář 2015 22:01 

ppaajinka, tak tak :-)

3.6.2015 operace, plikace žaludku, duodenální bypass, SADI-P
2.11. 2017 Abdominoplastika opět Jablonec a Mišák :-)
5.6. 2018 modelace prsů, Brno MUDr Adlerová

PříspěvekNapsal: 02 zář 2015 23:13 

kyticko,jsi me pobavila tim,ze si musis dat kafe a colu at si dojdes na wc..Pekne do sebe lijes chemii a prazdne kalorie! Co kdyby sis radsi koupila vlakninu,treba Lactulosu,ktera bobtna az ve strevech? udelas podstatne lip!

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 07:39 

besti to nemá cenu, jak psala ppaajinka, je to o srovnání v hlavě a taky o tom, jak každý chápeme operaci. Od kdy je cola obyč, nebo light projímací? Jen chemie a trošku kofeinu. Ranní káva s mlékem ano, poté jdu každé ráno :-). Dnes po kávě dlouhá procházka se psem na rozhýbání, půl hodky cvičení kardio, půl litr obyč vody a ted si v klidu dám snídani malý kousek celozrnného chleba, plátek 30% eidamu, klidně plátek vepřové 96% šunky a rajče (80g), ty drůběží šunky nějak nemusím, nevím proč, ale smrděj mi :-)

PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 10:43 

bestíčková: koupím si tu Lactulosu, už jse to tady někde četla, díky za připomenutí!!

ellvi: jdeš do mě dobře, ale já to beru , jinak po kafi se jde dobře ano, protože má kofein a ta cola taky a když se to smíchá je to právě ono..., to jen pro vysvětlení.....ano nebudu už o tom psát, dobře.

49 let,178 cm
R-Y bypass 30.1.2015 primář Vraný

PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 10:51 

kytičko, nejedu do tebe, to by vypadalo jinak, ale jestli to tak bereš a alespoň ti to malinko otevřelo oči, je to jedině dobře :-). na wc nejdeš ani tak kvůli kofeinu, ale kvůli mléku v kafi a patlanici, co si děláš sama dobrovolně v žaludku spolu s colou :-D. O Lactaluse tu už taky bylo napsáno už spousty a i o jiných přípravcích šetrných k tělu. Jsi na BF podstatně déle, než já a tyto informace sem podchytila hned v začátcích pročítání. Nečetla jsem sluníčkové úbytky na váze, četla jsem to negativní a rady, jak si poradit. Zkus to taky :-)

PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 13:11 

Ježiši já taky pila colu lajt jako normální pití, protože bez sladkého jsem prostě být nemohla. A pila jsem lajt proto, že prostě v normální jsou kila cukru, tak jsem si holt dala umělé sladilo. Až mi pak po ní začlo být zle, tak jsem přestala pít i tohle. Zase si tady děvčata nehrejme na mravokárce, protože každá z nás jsme jistě neměly metrák z toho, že jsme žily zdravým životním stylem. Každá z nás má i po operaci strašáka. Já v podobě sladkého. Takže si tady zase nehrejme na to, že všichni jíme výhradně zdravě a nikdo z nás by nic nezdravého nestčil do pusy a pod.

Pokud prostě potřebuje to sladké v podobě pití tak at si dá tu lajt. Já jsem to tak taky dělala. Pro mě lepší sladidlo než cukr.

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava-MUDr.Foltys
Pes doskákal 16.7. 2012 ve 4:15
4.12.2012 Cilkulární abdo. Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno
2.9.2013 - Prsa. MUDr. Vřeský
26.11.2013. Haxny opět Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno

A konec:) Max. váha 135-celkem zhubnuto 72 kilo

PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 13:37 

Určitě do pusy strkám nezdravé potraviny, ale stát 4 měsíce s váhou krátce po opce, ubrala bych, pořád je to o množství toho z čeho jsme měly metrák a více :-)

PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 13:53 

LF: Naprosto s tebou souhlasím, každý z nás na něco ujíždí, nikdo tady neztloustl ze vzduchu. Podle mého názoru kytička málo jí, beru to podle toho co píše a psychika s toho, že nehubne jí taky nepřidá. Já nějaký čes taky stojím, a věřím, že to mám s toho, že dělám noční, ( fakt tomu věřím) někomu to nedělá dobře, někde jsem o tom četla, muj syn má týden noční a má tři kila dole, já kilo nahoře a to v noci nejím, nechci nemám chuť. pak se zas při denní trápím abych to dala dolu. Dokud jsem dělala jinde vše ok. Nevím neumím jí poradit jak na ty kila vyzrát, ale chápu jí, :)

09.02.2015 Jablonec R-Y gastrický bypass .

Začínám nový život :-)

PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 15:18 

LF a Hrošáčku, děkuji za pochopení, zase abych nekecala, tak se mi váha trošku hnula, ale to je vidět na metříku, je to ale pro mě málo, jsem ale furt plus mínus dvě kg..........ale aspon něco, to zase musím uznat a být ráda za každé kilo........bohužel dělám jen noční , přes den nechodím do práce....spím jen 4 až šest hodin, když někdy spím více tak mě zase šíleně berou záda..měla jsem jít na magnetickou rezonanci, ale utekla jsem , neskutený problém v tunelu, myslela jsem, že se udusím!! klaustrofobie....když mě tam vmáčkli a ještě se mi moje velká prsa nacpaly na krk, dostala jsem záchvat, no děsný....příště mě musí oblbnout injekcí, protože mám k těm zádům ještě problém s rukou, někdy ji necítím a to mě ještě čekají karpály...takže je toho ted nějak moc...ale jdeme do boje..¨¨
,,,,ještě k tomu pití, ty umělá sladidla nejsou nic dobrého , ale je fakt že když je chut na sladké tak hodně pomohou...

49 let,178 cm

PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 20:35 

Tak podle mě tomu nehubnutí u kytičky může dost přispívat mimo jiné,málo odpočinku,je dokázáno,že pokud člověk málo spí a dostatečně si neodpočine(někomu na odpočinek stáčí 6 někomu 8 hodin),ale 4-6 hod.je podle mě málo.Dostatečně se nenastartuje ten správný metabolismus a hubnutí nenaběhne.A ty záda ti taky nezávidím,vím o čem mluvíš ,byla jsem v tunelu taky a ktomu mě celá ruka brní.Přeju at ti je líp.Holky dobrouky všem.

PříspěvekNapsal: 03 zář 2015 23:03 

Caute spolubojovnici :)
Bola som odporucena sem na vykecanie sa...tak idem na to... :)
Planovana operacia 11.11. Plikacia, Breclavska nemocnica, Mudr. Cierny
Moje BMI je 37...z pohladu bariatrickej chirurgie, ziadna katastrofa...z pohladu 33 rocnej zeny, manzelky, matky, trpiacej obezitou 16 rokov... Cista katastrofa...
Moje rozhodnutie podstupit operaciu trvalo plus minus 5 rokov. Predchadzalo mu nespocetne mnozstvo komercnych sposobov chudnutia s vacsim ci mensim uspechom, v konecnom dosledku rovnakym vysledkom, kratkodobym schudnutim a spatnym pribratim pociatocnej vahy plus bonusom navyse, nejake to kilo, dve, tri...pat naviac.
Po druhom porode, komplikaciam v tehotenstve ako vysoky tlak plus cukrovka (kazda navsteva doktora, nepatrna primomienka k mojej vahe, nezodpovednosti mna samej, atd.) som sa rozhodla ze musim svoj stav riesit, hned ako to bude mozne. Som nesmierne vdacna za druhe zdrave dieta privedene na svet prirodzenou cestou bez komplikacii. Kazdopadne moja nadvaha sa nezmenila ani novym sposobom zivota, novym cloviecikom v nasej rodine. Takze moje rozhodnutie bolo jednoznacne, vysnivana operacia a zaroven pre mna jediny definitivny sposob riesenia mojej obezity.
Manzel sa k tomu staval zo zaciatku velmi negative. Nechcel o operacii ani pocut. Ked som pravidelne spamovala jeho mail s odkazmi na rozne clanky a odkazi ohladom bariatrickej chirurgie a predcitavala mu clanky vramci milostnej predohry...jednoducho sa s tym zmieril a isiel so mnou na uvodnu predoperacnu konzultaciu. Bohuzial zostal vonku pred ambulaciou kedze sa staral o nasu 10 mesacnu dceru, ale uz len ten pokrok ze isiel tam so mnou, mne zatial staci. Stale mi povie z casu na cas ze on ma chce "taku makkucku" ale ubezpecujem ho ze nikdy zo mna kost a koza nebude, hahaha
Precitala som si uz minimalne 60% prispevkov z tohto uzasne fora. Som velmi vdacna za kazdy prispevok a kazdu skusenost Ktoru sem napisete. Mne ako odhodladavujucej sa 5 rokov ist ci neist ste urcite v mnohom pomohli.
Budem vas tu urcite este zahrnat mnohymi otazkami...momentalne zijem len tou operaciu, odpocitavam dni do opky a dufam ze budem mat dovod si vytvorit aj svoj metrik a pravidelne vas informovat.
Topeniu zdar! :)

PříspěvekNapsal: 04 zář 2015 06:01 

eve: Moc gratuluji k tvému rozhodnutí a držím palce aby ti vše dobře dopadlo :) Jestli chceš si něco málo přečíst o tipech operací a jak se budeš po operaci stravovat, tak koukni na online magazín www.choob.cz najdeš tam nějaké informace i recepty :)

A svého muže musíš trochu pochopit :) On se bojí že shodíš a budeš pěkná kočka po které se začnou muži otáčet a zajímat se o tebe budou :) A on by tě moc rád měl jen pro sebe. To ho časem přejde až uvidí jak se tvůj zdravotní stav zlepší a on zjistí že se bál zbytečně, protože ty budeš vždy jen jeho :) Podobný problém tady mělo hodně ženských kterým to manžel rozmlouval. Teď si nevzpomenu které přesně to byli. Ale pokud si to tady přečtou, tak se určitě ozvou :)

PříspěvekNapsal: 04 zář 2015 17:20 

eve, nevím, jestli jsi už četla příspěvky Lauritanie, je velmi pečlivá, co se týká záznamů, takže tu jsou k dohledání tabulky, jak hubla. Je také Slovenka, absolvovala tubu a zhubla úplně famózně.

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 04 zář 2015 19:35 

motiva - prosím nemáš odkaz na lauretanii, nemohu najít ty její příspěvky, nebo aspon návod jak se to hledá, moc moc děkujííííí

49 let,178 cm

PříspěvekNapsal: 04 zář 2015 20:29 

Ahojky posílám fotku naší malé princezny. Dneska jsem i brečela. Malá si v bříšku normálně vykládala. Asi bude po mamince :-D Máte na rajčeti,kdo bude chtít se kukňete

Operace 2.6.2014 Prostějov (Mudr.Vaverka:-) )
http://pppaaajinka.rajce.idnes.cz/Promena/

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3385, 3386, 3387, 3388, 3389, 3390, 3391 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina