Natty: Děkuji moc za pochvalu. Jsem strašně moc rád že se ti stránka líbí. Je to pro mě ten nejlepší hnací motor pro další pokračování

Jinak co se týká těch velikostí porcí, tak tohle téma je hodně krkolomné. Někde ti v nemocnici říkají že můžeš jak jsi sama napsala max 80 až 100g a někde jinde je zase oněch těch 150g a jednou jsem tu četl že v některé nemocnici dokonce říkali že můžou i max 200g Tak jako v jedné nemocnici se po operaci pije jen čaj a voda cca 5 dnů tak v jiné ti zase již druhý den dají normální pevnou stravu. A jindy zase musíš dodržovat onu tekutou, kašovitou a až poté najedeš na pevnou stranu. Já jsem byl po operaci veden celou dobu k tomu aby jsem dodržoval maximální porci 150g a tak jsem ji i uvedl do popisu na webové stránky.

A co se týká těch srovnávaček, tak já je velice rád na webové stránky dám. Ale bohužel zatím je nikdo neposlal a já sám si je nedovolím zveřejňovat i s fotografiemi dotyčných osob bez jejich vědomí.
ellvi: Samozřejmě že rád počkám a poté hned jak budeš chtít, tak samozřejmě uděláme nějaké pěkné fotky a k tomu pěkný info popis a vložíme na stránky. Buď to formou samostatného článku a nebo formou kategorie na kterou by byl v menu přímo odkaz

Budu se moc těšit.
motiva: Děkuji za info, jak jsem však psal výše, bojím se dávat na web soukromé fotky uživatelek a uživatelů bez jejich vědomí. Takže počkám až sám někdo pošle materiál který mi dovolí zveřejnit.
Pokud někdo má jakýkoliv materiál. Ať už je to srovnání před a po operaci, nebo recepty, nebo cokoliv dalšího pro web, tak to může zasílat na email:
info@choob.cz